Wysłany: Sro 22 Cze, 2005 08:29 Czy często oglądacie reklamy?
Czy często oglądacie reklamy? Mi, jak się jakaś spodoba, to oglądam ją non stop. Ale jedna uwaga! Leci baaaardzo ciekawy film, 5 min. do końca, a teraz mają np. rozwiązać jakąś zagadkę, no i ... reklama Co to ma być? Ja przez takie coś zniechęciłam się do reklam. Nie jest to ciekawa sytuacja...
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 22 Cze, 2005 12:09
jak leca reklamy to zazwyczaj je olewam i zajmuje sie kompem.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sro 22 Cze, 2005 12:22
Ja zazwyczaj oglądam telewizję po dwudziestej...wtedy leci najwięcej reklam..Czasem zdarza się, że na wszystkich kanałach lecą reklamy...Wtedy nie mam wyjścia i najczęściej idę do kompa
lul. ;p jaki temat.
jak nie ma innego wyjscia, to ogladam. ale najbardziej denerwujacy jest fakt, ze te reklamy robia sie coraz dluzsze. ostatnio na polsacie trwaly 10 minut. na tvn bywa, ze i po 15 trwaja. ku*wicy idzie dostac. blah.
nie-znosze-reklam.
ja patrze na nie, jak leca wczasie filmu, ktory akurat ogladam. Ale jak leca one z jakies 5 min, to po tych 5 minutach ogladania reklam nawet zapominam, jaki film ja tak wlasciwie ogladam.
Kilkanascie lat temu bylo fajnie, zero reklam.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 22 Cze, 2005 22:46
nienawidze reklam.. zazwyczaj se beznadziejne.. przerywaja filmy.. czasami jakas (co sie zdarza zadko mi sie podoba) ale ostatnio to chyba stwierdzili ze im glupsza tym lepsza wiec nie ma co ogladac
ja jak juz to wole jakies durnowate reklamy, przynajmniej mozna sie posmiac. Im bardziej pomyslowa, tym lepsza
a nie taki nudy typu: reklama plytek podlogowych, czy nowego preznetu w czasopismie, albo jakas margaryna.
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 22 Cze, 2005 23:24
ale ty typu kopytko to tylko glupota.. czasami moze to i smieszy.. ale jak sie ciagle slyszy kopytko albo van gogh to juz przestaje bys smieszne i robi sie nudne.. dlatego nie powinni puszczac tych samych reklam co 40 min;/
w koncu kazda reklama i tak stanie sie nudna, bo tak praktycznie to kazda widzi sie pare razy dziennie, tak czasem nawet przez pare tygodni. Reklamy to powinni zmieniac co tydzien i juz wiecej nie puszczac poprzednich :]
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
jak jesteś w tak- taku dłużej to jest fajne, i wszyscy to teraz spiewają!
_________________ "Lepiej nie mówić nic, niz mówić o niczym."
"Nie wystarczy urodzić się człowiekem, trzeba nim jescze być."
"Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie."