A wiec mam problem... antyperspirantu używam od ponad roku, a od niedawna zaczął mi robić pod pachami białe ślady, któych nie da się sprać, te miejsca są twarde... denerwuje mnie to, bo to nsizczy każdą koszulkę,a chyba przecież to niet en, skoro od długiego czasu go używam, po za tym stałam się wyeliminować każdy czynnik tz. że niby dawałam za dużo (próbowałam na innych bluzkach), ktoś powiedział, ze niby mydłą niedomywam, ale to też na pewno nie... W sumie to czekam na jakieś pomysły, bo wszystkim, którzy mogli mi pomóc się wyczerpały (antyperspirant to lady Speed Stick w żelu)
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 21:33
no jezeli uzywasz caly czas tego samego to ja nie wiem dlaczego tak masz.. moze po prostu teraz jest goroca i bardziej sie pocisz ?
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 21:36
W sumie to dezodorantu uzywam gdzieś o maja tamtego roku, a ślady pojawiają się od kilku miesięcy, a początku była to tylko bluzka w której ćwiczę na WF, potem na samych czarnych a teraz na wszystkich...
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 21:46
no to te dezody mają talk i jak nimi cały czas psik psik robisz to takie slady zostaja..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 21:48
To nie dezodorant a żel
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 21:58
aaaa
no to moze one maja też talk..tak mysle i zostawiaja takie slady!
ja uzywam Lady Speed Stick, tak jak ty. I nie mam zadych bialych sladow.. nie mam pojecia dlaczego ty je masz, moze zaczelas sie nadmiernie pocic? albo sie uczulilas na LSS...
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska