no wiec niby duzo osob nabija posty.. byla sonda czy chcemy licznik czy nie i wyszlo ze chcemy.. ale zaraz wszyscy pisali ze wcale jest nam niepotrzebny... wiec moze zamiast anonimowo glosowac chcesz licznika a pisac ze zaglosowales inaczej (nie wiem kto tak robil, w kazdym razie jest to skierowane do tych osob.. i nie pisac ze ja tak nie robilem itd..) no wiec napiszcie tylko czy chcecie zeby byl licznik czy nie.. nic wiecej..
JESTEM ZA SKASOWANIEM LICZNIKA..
Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Sob 21 Maj, 2005 21:23, w całości zmieniany 1 raz
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 21:23
Nie chce licznika.Ani rang.Tylko podpis pod nickiem.
Ja także jestem za zniesieniem naliczania postów. To praktycznie nic nie wnosi. Bo przeca to że ktoś ma powiedzmy >1000 postów nie znaczy ze udziela madrzejszych rad niz ktos kto ma ich np. 20.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 23:01
darujcie sobie głosowanie już było..kto daje i zabiera to sie w piekle poniewiera...
raz powiedziane musi swoje skody zrobić
tsej tylko ze w glosowaniu wiekszosc glosowala zeby licznik byl. a potem wszyscy pisali ze nie chca licznika.. wiec chce zeby teraz sie wypowiedzieli na ten temat.. napisz czy chcesz zeby byl czy nie albo nie pisz wogole.. wg mnie powinno byc tylko ile razy pomogl..
Wobec tego może zrobimy inaczej. Licznik zostanie, ale będzie widoczny dopiero po wejściu do profilu. Jeśli komuś będzie bardzo zależało żeby dowiedzieć się ile ktoś ma postów to pofatyguje się i sprawdzi.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc