| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Gdzie się podziały... tamte prywatki
Autor Wiadomość
Aren
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 11:32   Gdzie się podziały... tamte prywatki

Co weekend to nuda, nic się nie dzieje. Jak jest u was? Robicie sobie różnego typu imprezy itp.? U mnie jest cieńko, raz na bardzo długi długi czas, i to w dodatku każdy siedzi i wpiepSZa cZipsy, i nic ciekawego sie nie dzieje, no chyba ze mozna uznac robienie sobie jaj z ludzi dzwoniąc do nich i takie tam... u mnie jest takie ,wieś party, a nie impreza, Wszyscy zamiast sie bawic to tylko żrą i siedzą na dupsku. Aż szkida pisac, ludzie ratunku!
No więc odpowiadajcie na pytanie jak w temacie
Mad
Przejdź na dół
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 11:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To już nie są te czasy.
Kiedyś codziennie się łaziło na imprezy, zabawy.
Teraz są inni ludzie którzy zamiast się dobrze bawić wolą się nachlać albo naćpać.
Kluby w których kiedyś dobrze się bawiłem z kumplami zaszły na psy i stały się przytułkiem dla ćpunów.
Jest też mniej bezpiecznie na dyskotekach i ulicach w domu stąd ludzie często boją się wyjść na jakąś impre.
Ja osobiście wekeend spędzam przed komputerem chociaż czasami uda się gdzieś wyrwać Cool .

Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 12:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehe Razz
Jak chodze na jakies takie spotkania impry czy jak to nazwac :p
I widze ze ludzie siedza na tylkach jedni tylko jeda drudzy pieprza jakies bzdury a trzeci albo cos w kompie modza albo wogooe siedza jak myszy Razz
To sama zajmuje sie rozkreceniem towarzystwa biggrin
Moze to dlatego tak czesto mam zaproszenia na takie rozne ?? <lOL>

hehehee Razz Ale rzadko korzystam z nich Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 12:53   

Ja tam nie zauwazylam zmiany. Wczoraj bylam na grillu (fakt faktem sila sie tam wpechalam - moj byly robil) i badz co badz porozmawialam z naprawde przystojnym chlopackiem :> Ale tak to... ja imprezy srednio toleruje, ale u mnie tutaj sa takie jakie zawsze byly... Moze troche dziwnie tak jak sie "swieze mieso" pojawia, tudziez male dzieci etc., ale zmian jako takich nie zauwazylam.
Powrót do góry
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 19:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja robie imprezke w sobote Very Happy (moje urodzinki) ale na bank będzie drętwo. Bo będzie w kuchni nadzór to ani se poprzeklinać ani nic... Sad czuje że będzie drętwo albo wszyscy będą czipsoly wpiepszać...
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 19:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Odi napisał/a:
Ja robie imprezke w sobote Very Happy (moje urodzinki) ale na bank będzie drętwo. Bo będzie w kuchni nadzór to ani se poprzeklinać ani nic... Sad czuje że będzie drętwo albo wszyscy będą czipsoly wpiepszać...

Aha rozumiem ze ... przeklinanie to ejst szczy marzen ? biggrin

Super ...

czy tylko ja potreafie sie swietnie bawic bez dragów ? ... bez alkocholu ? bluzgów ? etc ??
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 19:10   

W tych czasach to rzadka umiejetnosc.
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 19:11   

Kinga napisał/a:
Odi napisał/a:

Aha rozumiem ze ... przeklinanie to ejst szczy marzen ? biggrin

Super ...

czy tylko ja potreafie sie swietnie bawic bez dragów ? ... bez alkocholu ? bluzgów ? etc ??

Facetowi alkohol zniszczył życie - mało pije, tylko okzyjnie, wszyscy znajomi - abstynenci... ja z tymi ludźmi zawsze się swietnie bawię, ammy przejebane szajby i nam odbija na imprezkach, nie nażekam i uważam, ze bez alkoholu tez można nio ale zawsze by się trochę piwka przydało...
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 19:49   

nie taka rzadka...bo nie tylko ty kinga
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 22:16   

D u p a
Nigdy nie chodze na jakieś impry tylko wszystkie omijam ;/
Jedynie co mnie może spotkać do dyska bądź jakaś impreza urodzinkowa (którą nią w sumie nie jest Razz ) kumpli... słabo...
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 23:15   

Niestety:(
durne glupkowate czasy... ja tez bym wolala juz zyc jakies 20 lat temu byc mlodą eh.. teraz nic nie ma tylko komp jedyna rozrywka i telwizor no i chipsy... ostatnio wygralam polowke 10 euro jeszcez jedna i bede miala 10 euro i na wymiane to 40 złSmilet o szukam w crunchipsach:)
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 16 Maj, 2005 12:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kiedys impry byly w kazdy weekend.. piwko ze znajomymi mozna wypic, cos u znajomych, ale na balety narazie jescze przez jakis czas nie chce chodzic, no ale i bez tego sie nie nudze w weekendy..
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 16 Maj, 2005 14:47   

Nuda......... Mad
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Maj, 2005 18:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<LOL> a tam nuda Smile
To zalezy od kazdego jakie jets jego zycie Wink
Nie mowcie ze nuda Smile

Ktoś pwoiedzial ze w towarzystwie inteligentnych osob nie mozna sie nudzic ... wiec nawet w samotności nie dopada go nuda Smile ... Racja racja Wink

Oj zawsze jest cos ciekawego do porobienia Smile
Ze sowjego porzykładu wiem ze kazda impre da sie rozkrecic :>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 16 Maj, 2005 18:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wlasnie .. ja tez nie uwazam ze te imprezy sa nudne..
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu