Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 15:17 Infa z dyrkiem...
Mam informatyke z dyrektorem naszej szkoly. Jest dla każdego surowy. Jak kaze nam cos napisac na klawiaturze to mojej kolezance ktora siedzi obok z przerazenia trzesa sie jej rece. Teraz pytanie: Co ma zrobic, żeby to jej przeszlo? Tylko jej w klasie tak sie robi.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 15:25
Wiedza w pigułce nie jest po to żeby umieszczać tu swoje problemy, są do tego inne działy, np.Z życia szkoły
Twoja koleżanka musi po prostu się tak nie denerwować xD.
Niech wyobrazi sobie że ma lekcje z normalnym nauczycielem.
Informatyka to i tak takie luzy że nie ma się czym przejmować .
Chyba że dyro jakis nawiedzony xD.
Ja jak mam lekcje z dyrektorką to sa jeszcze większe łachy niż z normalnym nauczycielem xDD.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 12:47
moze nie ma kompa i nie jest przyzwyczajona do pisania i dlatego tak sie stresuje.. zapros ja do siebie niech posiedzi czasem i cos popisze to sie z czasem przyzwyczai do klawiatury
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 14:19
Widocznie wolno pisze - jeśli nie ma internetu to tym bardziej bo najwięcej się w necie pisze - ja dopiero jakiś czas po "otrzymaniu" neta nauczyłam się dość szybko pisać.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 17:41
Ona ma kompa, neta itp. Nie wiem co ja stresuje. Prawda: Dyrek jest z lekka nawiedzony. Mowie jej caly czas to co mi radzicie a ona nic tylko dalej trzesie paluchami.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..