Przepraszam
Za wszystko co zrobiłam. za siebie która założyła konto Wywrotki. Chciałam tylko dostać ostrzerzenie na Wywrotce, zobaczyć jak to jest... Głupio zrobiłam...
Przepraszam wszystkich. Tych których obraziłam (scv tseja no i Toje....) Akację odnawając temat sprzed 3 lat... urzyciem skryptu [ you ] przepraszam Wierzbę... Wybaczcie...
Sztona
_________________ Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie,
ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
nio co?? u mnie wszyscy zioooooooooooooom i siem etc. przyzwyczajam sie:)
PS ale offfffffffffffffff...
Sztona
_________________ Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie,
ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
Antoine de Saint-Exupéry
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 30 Maj, 2005 16:58
starszyzna forum zdecydowała:
za kare wejdziesz na góre z ciuchów i w pozycji na czterech nogach powiesz trzy razy "kuku"
i w tym momencie samowyzwalacz albo ktoś zrobi ci zdjęcie..które będziesz musiała zamieścić
i nigdy przenigdy nie wolno uzywac ci słowa"lul" ani tez samego "lul" w każdym razie swojego o ile masz, jeśli nie masz swojego to uzywac czyjegos sobie tam możesz w zakresie prywatności...jako wyraz jest dla ciebie zabroniony.
i nigdy przenigdy nie wolno uzywac ci słowa"lul" ani tez samego "lul" w każdym razie swojego o ile masz, jeśli nie masz swojego to uzywac czyjegos sobie tam możesz w zakresie prywatności...jako wyraz jest dla ciebie zabroniony.
pozwole sobie dopisac
... nie wolno ci tez miedzy wyrazami pisac ' nu nu nu ' nu?