| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
mam 17 lat a musze byc o 20
Autor Wiadomość
katrina Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 20:45   mam 17 lat a musze byc o 20 Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiem ze to nie wazne ale denerwojace. mam surowych rodzicow jezeli sie spoznie 2min (serio) to nie moge wyjsc nastepnego dnia. mam chlopaka jestesmy ze soba juz 1rok mieszka dom obok ale mimo to nie moge miec czasu np. do 21.czasem kiedy wracam do domu i widze dzieciaki mlodsze odemnie o kilka lat jak ida sobie gdzies i maja czas do 22 to dziwnie sie czuje,jak bym miala 5latek. wiem ze to dobrze ze sie martwia o mnie ale bez przesady Exclamation
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 20:49   

Nie tylko ty jedna tamk masz... chociaz masz juz 17 lat to troche duzo.. Twoi rodzice poprostu sie o ciebie martwia poprostu nie chca przyjac do wiadomosci ze jestes juz prawie dorosła. Pogadaj z nimi, zaloze sie o stówe, ze oni w Twoim wieku wychodzili do pozna.
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 21:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiem ale to denerwoje ja chce miec troche swobody a w domu czuje sie jak w zakladzie karnym.musze sie meldowac co godz mowic gdzie z kim i kiedy wroce, boze to straszne mam juz czasem dosc czekam do 18stki moze wtedy zmienia stosunek do mnie.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 21:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moze zrobilas cos przez co nie ufaja ci.. albo twojemu chlopakowi i dlatego sie o ciebie boja?
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie po prostu ja jeszcze jestem ICH mala dziewczynka i tyle mikt nie moze mnie miec... zawsze bede mala dziewczynka. nie pale papierosow nie pije ,raz na grilu do kielbaski wypilam pol piwa i jak przyszlam to mama taki text : podejzanie wygladasz'' to mnie rozbraja...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to proboj z nimi rozmiawiac.. jak chcesz wyjsc na dluzej to przyjdz do nich z chlopakiem zeby tez porozmiawial, moze sie przekonaja ze jest w porzadku i jak jestes z nim to nic ci nie grozi itd ..
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 22:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jasne moi rodzice sa dziwni... nikt ich nie rozumie ja nic nie moge i juz nic nie bede mogla
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 22:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie to bylo tak ze jak na cos nie pozwalali to se pozwalalam sama.. i z czasem woleli mi pozwolic isc na impreze i wiedziec ze jestem na imprezie niz nie pozwolic i bym wyszla i by cala noc sie martwili gdzie jestem..

ale to bylo kiedys.. teraz wiele sie zmienilo, znowu mi zaufali i jak chce gdzies isc to po prostu musze wczesniej powiedziec zeby sie nie martwili..
Powrót do góry
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 10 Maj, 2005 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez tak czasami mam, ale trzeba sie z tym pogodzić. Tylko, ze ty masz 17, a ja 14 lat. Moze jakos ich przekonasz powiedz żeby ci raz pozwolili być dłuzejale nie spóźnij sie nawet o sekunde.

Numer Gadu-Gadu
3107824
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Wto 10 Maj, 2005 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Szczera rozmowa i musisz tak zrobić aby Twoi rodzice zdobyli do Ciebie zaufanie...
Ja nie mam takiego problemu bo moi rodzice dają mi luz,mówie z kim i gdzie,do której i szafa gra Very Happy Very Happy TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 11 Maj, 2005 15:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ja na sylwestrea mialm czas do 2.chodz bawilam sie w tym samym budynku pietro wyzej niz moi rodzice.a dom ten stoi kolo mojego. nie mam slow. a dzis np powiedzialam mamie ze wychodze a ona mowi ze nigdzie ni ide bo sie nie spytalam czy moge wyjsc. i teraz siedze w domu!! bo mama ma zlu dzien. nie nawidze tego
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 11 Maj, 2005 15:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skąd ja to znam... Rolling Eyes Mo rodzice w LATO pozwalają mi być maks. do 19 przy czym mojej siostrze (jest w moim wieku) do 21. Ale i tak od paru lat już nie wychodzę,wiec dużo mi to nie robi ale czesto ta ich nadopiekuńczość jest wkurzająca...Kłócić się z nimi nie ma co, bo za szybko się poddasz i jeszcze spaprasz wszystko a i mozesz kontakty z rodzicami swoimi pogorszyc. Ja jestem za szczerą rozmową i zachowaniem pokazującym,że nie jesteś już małą dziewczynką.
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sro 11 Maj, 2005 16:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja teraz, musze wracać póki się nie ściemni (jakoś tak 20:20) a ostatnio wróciłam 20.40 i mój tata mówi że widział film czy program w którym zgwałcili dziewczynke w moim wieku, i pewnie by jej nie zabili ale ich poznała to ją zabili ;/
No ale w sumie nie jest tak źle, i tak boje się troche wracać jak jest ciemno...a w wakacje to będzie raczej 21 może 30, ale i tak później mi raczej nie trzeba ;]

No i oczywiście musisz spróbować pogadać z rodzicami że to przecieć blisko, że chłopak Cię odprowadzi ewentualnie. Myśle że jakoś to będzie. No a w ostateczności to nie tak dużo bo jakiś rok a potem już będziesz wolna ;]
Powrót do góry
Yarpen_Abbil Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 19 Maj, 2005 16:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam 15 lat.

U mnie z rodzicami jest różnie...

Zależy co im do łba szczeli...

Zdarza się, że mam być o 20 - wtedy Bwahahahahahahaahah!!!!

Ale czasem jest Lajt i jak wiedzą, gdzie idę itp. to mogę nawet nie wracać na noc, jeżeli mam jakiś nocleg....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 19 Maj, 2005 21:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie w zime pozwalali do 20 -_-' bno sie szybko zciemnialo. ehhh

H. Poświatowska
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu