Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 21:17 jak przekonać mame?
więc jest taka rzecz że no eee moja mama dostała propozycje wyjazdu na dwa dni na zjazd absolwentów czegoś tam gdzie należała [klubu jeździeckiego chyba] i ona własnie nie wie czy pojechać i jak można ją przekonać żeby tam pojechala? mi zależy na jej wyjeździe nie chce jej wywalać z domu ale w tym dniu jest koncert pidzamy i myslowitz który kończy się o drugiej a jej brak w domu łączy sie z tym że no eee zostane do końca będe mogła kogoś przenocować??? jakoś nie mam pomysłu na w miare logiczne argumenty
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 21:20
powiedz jej ze warto powspominac, spotkac sie ze starymi znajomymi, i ze nalezy jej sie troche rozrywki, pewnie na codzien pracuje, sprzata gotuje a tak se 2 dni odpocznie od domu i milo spedzi czas..
1. Oderwie się od szarej rzeczywistości
2. Zobaczy się z dawnymi przyjaciółmi. =D
3. Odpręży się.
4. Nabieże sił.
i multum innych argumentow mozna nawymyslac. =)
pozdro
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 12:57
Powiedz dla mamusi że warto tam jechać, że nie ma się co o Ciebie martwić
zgadzam sie z wszystkimi wypowiedziami...poprostu powiedz jej zeby tam pojechała że tam sie rozerwie zapomni o codziennych problemach...że spotka tam swoich dawnych znajomych i że powsominają jak to było kiedyś...życze powodzenia..
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 13:55 Jak przekonać mamę?
Mamy nie trzeba przekonywać. Mama sama powinna zrozumieć.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 16:04
Paulinko problem jest rozwiązany i piszesz bo czasie...
To malutka uwaga
Pozdro :*