no bo jesli bys miala ze loguje ci sie automatycznie a nie zalogowalo to mogo by byc cos z cookies.. a jezeli tak.. wez sproboj dac ze zapomnialas hasla.. wysle ci przypomnienie na maila i powinno sie udac.. a jak napisalas ten temat?
Kinga_ -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 05 Maj, 2005 16:43
Jak napisalam ? No nowe konto
A jak daje przypomnienie = = na maila
to wyskakuje mi
Cytat:
Twoje hasło nie może być odzyskane gdyż Twoje konto jest obecnie nieaktywne. Skontaktuj się z administratorem aby uzyskać więcej informacji
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 05 Maj, 2005 16:44
Nie widać że Kinga ma nowe konto ??
Może sytuacja się powtarza i ktoś się próbował włamać na czyjeś konto i nikt sie nie może zalogować. Skoro jest taka uwaga to skonsultuj się z adminem
no rzeczywiscie nie doczytalam.. i nie zauwazylam ze masz nowe konto.. wogole dzisiaj cos nie do konca kontaktuje.. zaraz ide gdzies bo potrzebuje troche spokoju..
a z kontem? moze jakis blad, i minie.. jak widzisz inni sie loguja.. no albo ktos ci sie wlamuje.. sproboj z ToJa to wyjsnic..
tez miałam ten problem.
Ale będąc gościem niema jak skontaktować się z administratorem... Nigdzie nie ma adresu. Można jedynie przez Outlooka o ile się nie myle.. (a ja go nie mam)
Nie chciałam się logować pod inną nazwą
Pomogła mi wtedy Gabra (bo miałam przypadkowo jej e-maila), która na PW skontaktowała się z ToJA, a ona wszystko naprawiła
_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
A moze grzebałaś Kinga wczesniej w profilu? Ja tak robiłam i chyba sobie nick zmieniłam(bo mozna, znaczy jest taka opcja ale dziala tylko adminowi) i wtedy popsułam coś i musiałam prosić ToJę o pomoc . A moze rzeczywiście ktoś Ci sie włamał na konto,bo samo z siebie sie zespuć to tak troche dziwnie...:p
Chyba przy próbie zmiany maila dzieją się takie rzeczy. Poza tym ostatnio forum było kilka razy przenoszone na inny serwer. Może to też miało jakiś wpływ.
---
Nie mam pojęcia czy będzie przenoszone. To jednak bez znaczenia. Robią to przeważnie w nocy i prawie się tego nie odczuwa.
Brak aktywacji, to prawie na bank związane jest ze zmianą maila. Teraz konto jest aktywowane przez link wysyłany mailem. Jak ktoś zmienia to mu blokuje konto.
A zmiana softu. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Jeśli jednak do tego dojdzie, to ja wybywam. Zapanuje bezkrólewie, albo "szef" niech sam się tym zajmuje. No może uda mi się zwalić to na ciocię (w co bardzo wątpię).
---