| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Masłomaniak
Autor Wiadomość
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:07   Masłomaniak

Chciałabym zwrócić uwagę na zachowanie Masłomaniaka. Ciągle pisze o jakimś maśle, albo napisał temat ,,Gdzie kupić marychę'' to chyba lekka przesada. Normlanie robi sobie jaja albo mi sie wydaje Rolling Eyes
Przejdź na dół
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja jestem za banem dla tego pana.. jego zarty przestaly byc smieszne, gada smieci .. i chyba nie liczy na to ze ktos mu poda namiary na dilera.. <lol>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:18   

Boshe patrzcie co napisał w podpisie ,,FRIGG TO SÓKA''
Weźcie mnie trzymajcie bo ja mu zaraz dam kopa w d u p ę Evil or Very Mad

Pees. Dzieki Gabra Razz
Powrót do góry
Noid Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niech modzi mu dadzą 3 ostrzeżenia i powinno być po sprawie

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mu narazie dałam jedno... Potem się zobaczy.≈
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po pierwsze ten jego podpis jest adekwatny do jego inteligencji SÓKA .. nie dosc ze z bledem to nazwanie kogos bez powodu tak jest raczej chore.. no coz.. czekamy na interwencje modow.. beeez kitu szlak mnie trafia jak widze jego maslane posty.. wrrrrrr
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:24   

Obrażania admina i modów i innych użytkowników oraz tematy o sprzedaży marychy nas nie fascynują =/ Boli to mnie że ktoś jest aż tak (sorry za wyrażenie jeśli ktoś sie oburzy) bardzo durny
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1 ostrzezenie poszlo.. jescze tylko 2 i maslo sie skonczy... (oooh jakie to smutne.. husteczki!! dajcie husteczki.. lzy mi pociekly... <lol>)
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:28   

NIE, NIE JEST OK Evil or Very Mad
To że zmieniłeś podpis nic nie da...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pisanie wulgaryzmow to nie sztuka.. trzeba je jescze umiec odpowiednio uzyc i znac ich znaczenie.. lepper? suka? sympatia go nie darze ale suka to on nawet jak by byl niewiem jak glupi to nie moglby byc..
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:34   

Do ch**a powinieneć od początku zachowywać sie normalnie teraz raczej juz nic nie zrobisz... a jak już coś to życze powodzenia :/
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no tak.. sie okaze ze to my bylismy niekulturalni i w zly sposob sie wyrazalismy..
Powrót do góry
mavie93 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 08:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Raczej jeśli na prawde sie zmieniszto lepiej by bylo gdybys mial nowa rejestracje. Bardzo prosze - nie uzywaj wulgaryzmu w postach, bo my nie chcemy sie nauczyc przeklinac tylko dostac odpowiednią rade Surprised
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9130045
Crakken Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 18:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam tylko parę jego postów widziałem ale mogęp owiedzieć na podstawie tego co widziałem że mam do niego modyfikator stosunku -15, ,,Podejrzliwość''. Gdyby nie forum to byłby moim idolem w rospisywaniu i szerzeniu schizy.

Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu