Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 15:42 Nareszcie Powrót :)
Mam taki czas kiedy np. chce zalożyc sobie bloga, a wlasnie teraz zachcialo mi sie powrócić na forum dzieci best. Mimo to mialam wiele trudnosci z dostaniem sie na stary nick. Bo wiadomo tych haseł w internecie to mam pełno, a tym bardziej jak mam pamiętac o tym skoro bylam tu bardzo dawno ♥ Więc postanowiłam, że po prostu stworze sobie nową rejestrację. Ale z tym tez miałam nie mało problemów. Gdyż musiałam stworzyc nowy email - skoro przy starym był już zajęty. Ale nigdy jakos nie miałam szczęscia i te wypełnianie formularzy mnie tak juz nużyło ( ! ) Ciągle stosowałam jakies niestworzone nicky coraz to inne Dzisiaj tak przez przypadek chcialam ponownie spróbowac dostac sie na stare. I przypomniałam sobie jeden szczegół, że przy moim nicku napisałam o jedną kreske za duzo, a zeby dostac sie na forum poswięcilam na prawde dużo. Dla mnie to na prawdę była radość że nareszcie udało mi się . Widze wiele zmian ( super ) Pozdrawiam
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 18:32
No witam spowrotem choć Ciebie nawet nie znam.... tylko tyle że widziałam twoje posty
No witam ponownie
Ja Ciebie pamiętam .
A problem z kontami...Wiem jak to jest...A wlaśnie najlepsze jest to,jak na końcu okaże sie ze zabrakło litery lub jakiegoś znaku <lol2>