| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zakochałem sie w niej ale ona..............
Autor Wiadomość
Mati
Gość
PostWysłany: Sob 28 Cze, 2003 19:55   Zakochałem sie w niej ale ona..............

Zakochałem sie w niej ale ona ma około 24 lat. Crying or Very sad
Przejdź na dół
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 29 Cze, 2003 00:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ty ile?

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Axe

PostWysłany: Nie 29 Cze, 2003 09:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja swego czasu latałem za pewną panną pedagog. Oj, co to była za dziewczyna, sorry kobieta. I nawet usłyszałem parę ciekawych słów, no ale ja miałem ok. 15, a ona z 23.

Rada: Przejdzie Ci.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Dusia

PostWysłany: Pią 04 Lip, 2003 02:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ile ty masz właściwie lat bo ja nie wiem jak ci doradzić nie wiedząc czy ty jesteś od niej starszy czy młodszy.

Mati
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lip, 2003 15:05   

Zakochałem sie w niej, ale ja mam 13 lat a ona okolo 24 co mam zrobic ciagle o niej mysle. Embarassed
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Sie, 2003 10:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem powinienes dac sobie spokuj to taki wiek nieprzejmuj sie tez w tym wieku kochalem sie w swojej pani od Religi hehe ale gwarantuje ci ze to niemilosc znajdz sobie dziewczyne w swoim wieku troche mlodsza lub troche starsza i jezeli ona bedzie odwzajemniala twoje uczucia wtedy naprawde sie przkonasz co to milosc biggrin

Numer Gadu-Gadu
3259633
dziewczyna ktora sie n ty
Gość
PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 12:40   

sorka ale [rawda jest taka ze musisz sobie dac spokuj dziewczyna jest o wiele lat od ciebie starsza musisz wybic sobie ja z glowy choc wiem ze to jest nie latwe ale zycze powodzenia
Powrót do góry
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 14:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oooo przykro mi ale tak jak tu zresztą większość osób pisze powinieneś odpuścić. Obok ciebie napewno jest wiele fajnych dziewczyn...powinieneś zainteresować się którąś z nim bo to nie ma sensu!!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 15:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No cóż... w miłości niby różnica wieku nie gra roli (czy to w ogóle prawdziwa miłość ?), ale czasami warto się zastanowić biggrin...

Przedewszystkim weź pod uwagę czy ty o niej tylko myślisz jako o pięknej, uroczej, sexownej, przystojnej (jeżeli kobieta może być przystojna biggrin ) kobiecie, czy ty czujesz do niej coś więcej... wątpię. Raczej to pierwsze biggrin. Więc postaraj się o niej zapomnieć... to może być trudne, ale postaraj się !
Nie wiem czy wiesz, ale czasami kobiety (nawet nauczycielki), które są sexowne i ładnie wyglądają są "rozbierane" wzrokiem przez chłopaków w Twoim wieku. Ale to całkowicie normalne jak na chłopaków. Ale lepiej tak nie robić, bo może być nieprzyjemna wpadka... Może ty właśnie taką "miłość" czyjesz do tej 24-latki ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
alicja00

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 22:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To nie jest miłość tylko zauroczenie. Może zwróciłeś na nią uwagę bo jest ładna lub powiedziała do ciebie coś miłego. Kiedyś to minie.
Po prostu nic nie rób i przebywaj więcej w towarzystwie swoich rówieśników.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 23:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To napewno nie jest miłość, tylko chwilowe zauroczenie, zobaczysz przejdzie Ci....
Powrót do góry
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 10 Wrz, 2003 22:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba mało tu można poradzić, moim zdaniem Ty się zauroczyłeś, a nie zakochałeś
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu