Ja swego czasu latałem za pewną panną pedagog. Oj, co to była za dziewczyna, sorry kobieta. I nawet usłyszałem parę ciekawych słów, no ale ja miałem ok. 15, a ona z 23.
Moim zdaniem powinienes dac sobie spokuj to taki wiek nieprzejmuj sie tez w tym wieku kochalem sie w swojej pani od Religi hehe ale gwarantuje ci ze to niemilosc znajdz sobie dziewczyne w swoim wieku troche mlodsza lub troche starsza i jezeli ona bedzie odwzajemniala twoje uczucia wtedy naprawde sie przkonasz co to milosc
sorka ale [rawda jest taka ze musisz sobie dac spokuj dziewczyna jest o wiele lat od ciebie starsza musisz wybic sobie ja z glowy choc wiem ze to jest nie latwe ale zycze powodzenia
Oooo przykro mi ale tak jak tu zresztą większość osób pisze powinieneś odpuścić. Obok ciebie napewno jest wiele fajnych dziewczyn...powinieneś zainteresować się którąś z nim bo to nie ma sensu!!!
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sro 20 Sie, 2003 15:54
No cóż... w miłości niby różnica wieku nie gra roli (czy to w ogóle prawdziwa miłość ?), ale czasami warto się zastanowić ...
Przedewszystkim weź pod uwagę czy ty o niej tylko myślisz jako o pięknej, uroczej, sexownej, przystojnej (jeżeli kobieta może być przystojna ) kobiecie, czy ty czujesz do niej coś więcej... wątpię. Raczej to pierwsze . Więc postaraj się o niej zapomnieć... to może być trudne, ale postaraj się !
Nie wiem czy wiesz, ale czasami kobiety (nawet nauczycielki), które są sexowne i ładnie wyglądają są "rozbierane" wzrokiem przez chłopaków w Twoim wieku. Ale to całkowicie normalne jak na chłopaków. Ale lepiej tak nie robić, bo może być nieprzyjemna wpadka... Może ty właśnie taką "miłość" czyjesz do tej 24-latki ...
To nie jest miłość tylko zauroczenie. Może zwróciłeś na nią uwagę bo jest ładna lub powiedziała do ciebie coś miłego. Kiedyś to minie.
Po prostu nic nie rób i przebywaj więcej w towarzystwie swoich rówieśników.