Chciałabym zwrócić uwagę na zachowanie Masłomaniaka. Ciągle pisze o jakimś maśle, albo napisał temat ,,Gdzie kupić marychę'' to chyba lekka przesada. Normlanie robi sobie jaja albo mi sie wydaje
Niech modzi mu dadzą 3 ostrzeżenia i powinno być po sprawie
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
po pierwsze ten jego podpis jest adekwatny do jego inteligencji SÓKA .. nie dosc ze z bledem to nazwanie kogos bez powodu tak jest raczej chore.. no coz.. czekamy na interwencje modow.. beeez kitu szlak mnie trafia jak widze jego maslane posty.. wrrrrrr
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:24
Obrażania admina i modów i innych użytkowników oraz tematy o sprzedaży marychy nas nie fascynują =/ Boli to mnie że ktoś jest aż tak (sorry za wyrażenie jeśli ktoś sie oburzy) bardzo durny
pisanie wulgaryzmow to nie sztuka.. trzeba je jescze umiec odpowiednio uzyc i znac ich znaczenie.. lepper? suka? sympatia go nie darze ale suka to on nawet jak by byl niewiem jak glupi to nie moglby byc..
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 17:34
Do ch**a powinieneć od początku zachowywać sie normalnie teraz raczej juz nic nie zrobisz... a jak już coś to życze powodzenia :/
Raczej jeśli na prawde sie zmieniszto lepiej by bylo gdybys mial nowa rejestracje. Bardzo prosze - nie uzywaj wulgaryzmu w postach, bo my nie chcemy sie nauczyc przeklinac tylko dostac odpowiednią rade
Ja tam tylko parę jego postów widziałem ale mogęp owiedzieć na podstawie tego co widziałem że mam do niego modyfikator stosunku -15, ,,Podejrzliwość''. Gdyby nie forum to byłby moim idolem w rospisywaniu i szerzeniu schizy.
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!