Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 15:58
no wlasnie.. jedni maja przyrode, inni biole, chemie, fizyke, geografie a jescze inni chodza do technikum i zamiast tego maja jakies przedmioty inne.. np w ekonomie ekonomike, finanse, bankowosc, jezyk zawodowy.. wiec troszke by tego bylo i watpie ze kazdy mogl znalesc to czego szuka..
rzuciłam podobny pomysł z ortografią. Spróbujmy zbudować ortografię, bo ona przyda się wszystkim, a później zobaczymy...
_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 17:48
dla ciabie to nie jest o drobine za późno ? (do Kingi)
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 17:59
Jestem jak najbardziej za, pomysł ciekawy, a przynajmniej by było mniej szukania, a może by i błędów w tym mniej było niż na innych stronach z takimi informacjami.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 18:02
to ze byly egzaminy nie znaczy ze nie musimy sie juz uczyc.. babka od matmy sie ciagle drze tak.. i nam przypomina ze niedlugo bedzie nam oceny wystawiac ... heeeeelp!
No mozna cos takiego zrobic. Nawet dobry pomysl. Tylko dużo tematów powstanie.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 19:50
Uwarzam że to dobry pomysł ale jak sie stworzy temat z każdym przedmiotem to bedzie straszne zamieszanie bo tych przedmiotów bedzie koło 20 i będzie 20 tematów a to dużo... Ale oczywiście jestem za
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 04 Maj, 2005 13:59
Jestem za, ale lepiej byłoby zrobić takie podforum i tam tematy (przyklejonem, albo i nie) właśnie z tym. Bo jak sie tutaj walnie 20-30 topiców przyklejonych, to olaboga nyo i jeszcze jedno, że ktoś musiałby tam pilnować, żeby nie było kilku takich samych...