jednak oczywiscie jest problem ... z pelnoletnim opiekunem i z ustaleniem terminu
Wiec czekamy na propozycje rozwiazania problemu braku opiekuna i na propozycje czasu w jakim mialoby sie to spotkanie odbyc :>
Ostatnio zmieniony przez Kinga dnia Pon 11 Kwi, 2005 08:03, w całości zmieniany 1 raz
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 08 Kwi, 2005 19:47
ja jestem za:) bardzo dobry pomysł z resztą nie powiem kto ten link znalazł
chociaż moim zdaniem opiekun pełnoletni aż taki ważny nie jest bo tam raczej nietrzeba... i trzeba by sie zastanowić ile osób by jechało aby namioty wytrzasnąć z kądś
aaa i jedna poprawda - pole nie jest w olsztynie ale w Starych Jabłonkach jakieś 27km od
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 08 Kwi, 2005 19:58
O widze że coś tu knujecie Ja bym b.b.b.b.b.b chciała być tam z wami ale starzy mi oczywiście nie pozwolą
W tym sek wielu osobom rodzice nie pozwolą ...
Macie jakiegos Ym starszego brata " kochanego " lub siostre ... czy znaomych pelnoletnich ktorzy by byli w stanie wziac odpowiedzialnosc za mlodsze osoby ?
zaloze sie, wiekszosc z nas z checia by pojechala, ale nie pozwola im na to rodzice.
u mnie akurat tak na 99% bedzie
ale z drugiej strony nigdy nie bylam pod namiotem, i tak jakos nie ciagnie mnie do niego
moze po prostu kazdy, kto chcialby pojechac, to poszuka jakies tanie oferty w internecie?
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
hmm, na polu namiotowym jeszcze nie bylam, wiec nie wiem
ale jak pod namiot, to ja raczej bym nie pojechala, poniewaz... nie mam namiotu
chyba, ze sie jakos wyporzycza, czy cos, ja tam nie wiem i niech mi to ktos wytlumaczy
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 08 Kwi, 2005 21:45
namiot wiesz co to? to namioty są kilku osobowe więc sie gada że np ja zosia kasia i asia mamy jeden namiot który bierze asia rozumiesz? ci któzy mają biorą namioty a ci któzy nie to nie
wiesz, jestem taka uposledzona, ze nawet nie zdaje sobie sprawym ze takie slowo istnieje w PWN
moze mi zrobisz rysuneczek jak on wyglada, i dolaczysz instrukcje obslugi jak sie odsuwa zamek w namiocie, zeby do niego wejsc???
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!