Wysłany: Sro 30 Mar, 2005 18:04 POtrzebuję opracowanie/streszczenie!!!
Hey! Nidlugo (za tydzień,dwa) będziemy omawiać lekturkę Rudy Dzi i jego pies....Cuż powiem szczeże: nie chcę mi się tego czytać! W dodatku kumpela powiedziała mi że ta ksążka to jedna straszna NUDA! Więc prosze o streszczenie i jeszcze najlepiej opracowanie ,,Rudy Dżil i Jego pies" Z góry thx*)
A ja powiem jedno - powiedz swojej koleżance, ze kije jak są wypolerowane to dobrze wchodzą w dziurkę z tyłu i jak jeszcze raz powie, ze Tolkien pisał nudne ksiązki to wejdzie gładko jak wepcham, po pierwsze ksiązka jest [cenzura], bo on tylkot akie pisał dla dzieci, sama lubie czytać, a po drugie jest krótka =]
A ja powiem jedno - powiedz swojej koleżance, ze kije jak są wypolerowane to dobrze wchodzą w dziurkę z tyłu i jak jeszcze raz powie, ze Tolkien pisał nudne ksiązki to wejdzie gładko jak wepcham, po pierwsze ksiązka jest [cenzura], bo on tylkot akie pisał dla dzieci, sama lubie czytać, a po drugie jest krótka =]
Ale ja i tak jej nie przeczytam...Uważam odwrotnie niz ty że Tolkien napisał beznadzieje ksążki ....Weźmy tka np. władce pierścieni! Fu!A książkę juz dawno zaczęłam czytac i do tej pory nie skończyła bo jestem na 3 stronie;)
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Czw 31 Mar, 2005 16:16
Tolkien pisał beznadziejne książki ?! Ha...To ci dopiero Zastanów się dziewczyno co ty mówisz Przyznaj szczerze, że jesteś leniuszkiem i Ci się nie chce czytać =]
PS. Znalazłaś to streszczenie czy tam opracowanie w tych linkach co ci podalam ?
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 31 Mar, 2005 16:31
Ludziska plis nie robcie offtopow boo ... bo bede gryzc ! a gryze mocno
Jak bardzo wam zalezy to zalozyc mozna osobny temat ale nie widze sensu
Ajeczka11 jesli to co znalazła Nikita jest Ci potrzebnme i juz wiecej nie potrzebujesz pomocy ( ah ta moja polszczyzna :> ) to napisz zebym mogla zamknac topic
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Czw 31 Mar, 2005 19:07
Kinga napisał/a:
Ajeczka11 jesli to co znalazła Nikita jest Ci potrzebnme i juz wiecej nie potrzebujesz pomocy ( ah ta moja polszczyzna :> ) to napisz zebym mogla zamknac topic
Kinga, wystarczyło tylko kliknąc w Google i napisać tytuł książki =] <ucieka przed zgrzytającymi zębami Kingi > Aaa...! Ona gryzie !
Tolkien pisał beznadziejne książki ?! Ha...To ci dopiero Zastanów się dziewczyno co ty mówisz Przyznaj szczerze, że jesteś leniuszkiem i Ci się nie chce czytać =]
PS. Znalazłaś to streszczenie czy tam opracowanie w tych linkach co ci podalam ?
Moznaz zamknac juz tylko jeszcze moje 3 gorsze
Chyba mam prawo nie lubić tolkienia? niel ubię go i tyle:)