| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
POtrzebuję opracowanie/streszczenie!!!
Autor Wiadomość
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 18:04   POtrzebuję opracowanie/streszczenie!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hey! Nidlugo (za tydzień,dwa) będziemy omawiać lekturkę Rudy Dzi i jego pies....Cuż powiem szczeże: nie chcę mi się tego czytać! W dodatku kumpela powiedziała mi że ta ksążka to jedna straszna NUDA! Więc prosze o streszczenie i jeszcze najlepiej opracowanie ,,Rudy Dżil i Jego pies" Z góry thx*)

Numer Gadu-Gadu
7060479
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 18:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz... Twoja koleżanka może mieć inne upodobania niż Ty ;]

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 18:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chesterka napisał/a:
Wiesz... Twoja koleżanka może mieć inne upodobania niż Ty ;]

cuz,ale jednak i tak nie mam czasu czytac tej nudnej książki więc jednak prosze o opracowania lub streszczenie... Cool

Numer Gadu-Gadu
7060479
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 18:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję, że coś tu znajdziesz :
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%2C%2CRudy+D%C5%BCil+i+Jego+pies%22+-+streszczenie&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
Albo tu:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%2C%2CRudy+D%C5%BCil+i+Jego+pies%22+-+opracowanie&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 21:09   

A ja powiem jedno - powiedz swojej koleżance, ze kije jak są wypolerowane to dobrze wchodzą w dziurkę z tyłu i jak jeszcze raz powie, ze Tolkien pisał nudne ksiązki to wejdzie gładko jak wepcham, po pierwsze ksiązka jest [cenzura], bo on tylkot akie pisał dla dzieci, sama lubie czytać, a po drugie jest krótka =]
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 14:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
A ja powiem jedno - powiedz swojej koleżance, ze kije jak są wypolerowane to dobrze wchodzą w dziurkę z tyłu i jak jeszcze raz powie, ze Tolkien pisał nudne ksiązki to wejdzie gładko jak wepcham, po pierwsze ksiązka jest [cenzura], bo on tylkot akie pisał dla dzieci, sama lubie czytać, a po drugie jest krótka =]

Ale ja i tak jej nie przeczytam...Uważam odwrotnie niz ty że Tolkien napisał beznadzieje ksążki ....Weźmy tka np. władce pierścieni! Fu!A książkę juz dawno zaczęłam czytac i do tej pory nie skończyła bo jestem na 3 stronie;)

Numer Gadu-Gadu
7060479
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 16:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tolkien pisał beznadziejne książki ?! Ha...To ci dopiero Razz Zastanów się dziewczyno co ty mówisz Wink Przyznaj szczerze, że jesteś leniuszkiem i Ci się nie chce czytać =]
PS. Znalazłaś to streszczenie czy tam opracowanie w tych linkach co ci podalam ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 16:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ludziska Smile plis nie robcie offtopow biggrin boo ... bo bede gryzc ! biggrin a gryze mocno

Jak bardzo wam zalezy to zalozyc mozna osobny temat Razz ale nie widze sensu Razz
Ajeczka11 jesli to co znalazła Nikita Smile jest Ci potrzebnme i juz wiecej nie potrzebujesz pomocy ( ah ta moja polszczyzna :> ) to napisz Razz zebym mogla zamknac topic Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 19:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga napisał/a:

Ajeczka11 jesli to co znalazła Nikita Smile jest Ci potrzebnme i juz wiecej nie potrzebujesz pomocy ( ah ta moja polszczyzna :> ) to napisz Razz zebym mogla zamknac topic Smile

Kinga, wystarczyło tylko kliknąc w Google i napisać tytuł książki Wink =] <ucieka przed zgrzytającymi zębami Kingi > Aaa...! Ona gryzie ! Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
Tolkien pisał beznadziejne książki ?! Ha...To ci dopiero Razz Zastanów się dziewczyno co ty mówisz Wink Przyznaj szczerze, że jesteś leniuszkiem i Ci się nie chce czytać =]
PS. Znalazłaś to streszczenie czy tam opracowanie w tych linkach co ci podalam ?

Moznaz zamknac juz tylko jeszcze moje 3 gorsze Evil or Very Mad
Chyba mam prawo nie lubić tolkienia? niel ubię go i tyle:)

Numer Gadu-Gadu
7060479
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 16:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czyli pomogłam, tak ? Mr. Green
Oj...już dobrze, już dobrze Wink Każdy ma inny gust Smile Dla innych może się to wydawać głupie a dla innych mądre Razz Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi