Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 03 Mar, 2005 17:23 Rzeczy z Internetu.
Czy zamawiacie dużo rzeczy z Internetu?
Ja jeszcze nigdy nie zamawiałam,ale starsznie sie napaliłam( ) ostatnio na bluze i piórnik Nirvany na rock metal shop. Tylko że wiem,ze mi rodzice nie pozwolą nic zamawiać z Internetu,chociaż to sprawdzona przez wielu znajomych strona Tymbardziej,że bluza kosztuje gdzieś 48 zł a ja wisze mamie 60 () .
Zdarzyło się i to nie raz. Najczęściej allegro. Z tego co pamiętam (a pamięc mam nie za dobrą =P) to kupiłem przez neta około 20 rzeczy. A z tych 20 żadna nie przekroczyła 100zł =]
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Ja nigdy nie zamawialam nic przez neta i jak narazie nie mam na to zadnych jazd....jakos nie wierze ze nie przysla mi zadnego szjsu...na obrazku zawsze wszystko wyglada ladniej...
jakos nie wierze ze nie przysla mi zadnego szjsu...na obrazku zawsze wszystko wyglada ladniej...
Nie zawsze, większość rzeczy jakie zamówiłem wyglądały tak samo jak na obrazku, a niektóre nawet o wiele lepiej No i nigdy mnie nie oszukano. Ale z drugiej strony może to kwestia szczęścia =D
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Sporo rzeczy kupowalem (i kupuje) przez Internet. Parenascie aukcji na Allegro, jakies podreczniki, itp. Ponadto komputer z ktorego teraz piszę tez zostal zamowiony przez Internet Ja tylko pojechalem do sklepu, oplacilem i odebralem
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 03 Mar, 2005 20:30
ja zamawiam głównie z allegro kasety ale to tak tylko że z olsztyna czyli odbiór własnoręczny i ze sklepów koszulki naszywki itp ale to tak że sie zbiera powyżej 100 czy 200 zł i wysyła z grupą znajomych
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 09:22
Allegro, allegro, allego i sklepik loxua i cycatów. Na allegro kupuję dużo rzeczy, natomiast w tamtych dwóch sklepikach wyposażam się w koszulki (dzisiaj idę wpłacić przelew na koszulkę z bałwanem ).
Najczęściej kosmetyki, płyty, kasety, gry komp. albo takie pierdoły.
ja jeszcze nic nie kupywalam przez internet. Nic mi nei zastapi pojscia do sklepu i "obmacanie" sobie kazdej rzeczy oraz zobeczenia jej na oczy. Nie lubie kupowac kota w worku, bo nie zawsze cos moze byc tak samo ladne, jak sobie dali na rysunku w necie
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 14:53
Jeszcze nigdy nie kupowałam nic przez internet Ale mój brat kupił dwie rzeczy na Allegro. Kupił tak: ee...baterie do telefonu komórkowego ( nówki oczywiście ) i telewizor THOMSON, ale używany, no i za pieniądze ojca
jakos nie wierze ze nie przysla mi zadnego szjsu...na obrazku zawsze wszystko wyglada ladniej...
Nie zawsze, większość rzeczy jakie zamówiłem wyglądały tak samo jak na obrazku, a niektóre nawet o wiele lepiej No i nigdy mnie nie oszukano. Ale z drugiej strony może to kwestia szczęścia =D
Ale zawsze to nie to samo co pojscie do sklepu z kumpela i szukanie 2 godziny jednych spodni....zakupy przez internet nie maja takiego uroku...hehs
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 19:09
ja tam już dużo rzeczy kupiłam czy sprzedałam =)
np. takie allegro
ostatnio kupiłam super kolczyki =), naprawde fajnie wygladają i super sie je nosi a w poniedziałek ide sfinalizować transakcje zakupu sukienki.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 19:12
panienka_wierzba napisał/a:
ja tam już dużo rzeczy kupiłam czy sprzedałam =)
np. takie allegro
ostatnio kupiłam super kolczyki =), naprawde fajnie wygladają i super sie je nosi a w poniedziałek ide sfinalizować transakcje zakupu sukienki.
tesz mam tesz mam tesz mam;) tylko inne meine i nie musiałam zamawiać przez neta bo w sklepie indyjskim były po 5,50 na wyprzedarzy;) [żółciutkie jakby co]
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Mar, 2005 10:43
Ciekawi mnie fakt, jak Wierzba mogła kupić cokolwiek na Allegro, skoro nie mogą się tam rejestrować osoby poniżej 18 roku życia :].
Oj, nieładnie oszukiwać przy rejestracji, bardzo nieładnie :].