Postanowiłem wszczepić wam wszystkim troszkę modelarskiego hobby Zabieram się do pisania poradnika modelarskiego <modelarstwo by Aren> gdzie będą porady, narady itp. itd. może nie jest tu dużo osób które się tym inetresują ale może kogoś to zaciekawi. Co jakiś czas pisałbym artykuł jak zrobić np. rzekę, jaskienie, drzewka, skałe itp. itd. w pierwszym numerez napisałem jak zrobi,ć górkę-to było proste ale będe podwyższał popszeczkę wszystko piszę sam, nie nie kopiuje.
Sami zobaczcie: http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=6509
Podoba się wam taki pomysł? PISZCIE!!!!!!!!!!
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 21:01
mnie to tam wisi
daje na "tak" bo sie raczej nadajesz xP
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 21:21
No a jak pewnie że się nadaje, i to jeszcze jak po prostu znam się na rzeczy i wiem że potrafię głosujcie i piszcie!!!!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Lut, 2005 19:34
Wiesz, napisz. Na pewno się komuś przyda, a ja zmuszę tym samym kogoś do przeczytania (a niech się tym zajmie, no! ).
Ogólnie to temat mi obcy nie jest, bo tatuś jak byłam mała traktował mnie jak chłopca, czyli zamiast lalek samochodziki, składaliśmy statki (właśnie modelarstwo) etc., etc.
Więc moja odpowiedź brzmi: tak.