| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Nie-nudne spotkania, spacery, randki z dziewczyną
Autor Wiadomość
LookAtYourSelf Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 16:58   Nie-nudne spotkania, spacery, randki z dziewczyną Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej!
Ostatnimi czasy wyniklo tak, a nie inaczej ze jestem z dziewczyna z ktora 3 rok chodze do klasy ^_^
Bardzo sie ciesze z tego powodu i nie chce niczego spartolic jak to sie mowi... Dzis mija dopiero tydzien jak jestesmy 'razem', wczoraj miala 16 urodziny, bylo fajnie i wogole i umowilem sie z nia na wtorek... Juz pary razy sie z nia spotkalem w tym czasie po szkole aby sie gdzies przejsc i pogadac, ale jak tak sie zastanowic, to obawiam sie ze troche moze jej sie znudzic ciagle to samo tzn. spacery i rozmowy. Mozecie podsunac jakis pomysl na spotkanie, oprocz kina?
Boje sie tez troszke ze wkoncu zabraknie tematow do rozmowy a to mi sie zdarza dosc czesto i za dluga cisza nie jest zbyt fajna... moze znacie jakies fajne tematy o ktorych mozna dluzej pogadac...
Moze jakies uniwersalne rady?
Hmm moze sie wam przyda ze ona slucha punk-rocka, tak jak ja.. i i tak za duzo o niej nie wiem Laughing Wink
Z gory dzieki
Pozdrawiam
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 17:32   

a niech przyjdzie do ciebie,pogadajcie o punk rocku.Siedzenie przed TV nic raczej nie da.Ale np na punk rockowy koncert....tez razcej chyba nie wypali,ale moze,moze Smile.
Kino,teatr tez nie jest fajne bo wtedy koncentrujecie sie na filmie a nie na sobie Smile
Powrót do góry
Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 17:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Możesz po prostu zaproponować wspólny wypad do kina, lub zaprosić ją gdzieś do kawiarni. Jeśli jesteś nieśmiały, wymyśl jakiś dobry pretekst dla tego spotkania.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
11844071
aLLa Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 17:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wg mnie bardzo romantycznie mogłoby być w jakieś przyjemnej restauracji Smile
Wcześniej tylko zadzwonić i zarezerwować stolik Wink
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 18:14   

Możesz zaprosić ją także do pizzerii jakieś fajniutkiej Smile Tylko przypadkiem nie do Telepizzy albo czegoś w tym rodzaju Exclamation
Powrót do góry
Vellana Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 20:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no coz, oprocz spacerow mozna tez posiedziec w domku, zapuscic ciho jakas muzyczke przejmna, zapalic swieczki biggrin i poprostu poprzytulac sie i pogadac, moze nawet pocalunki jesli nie jestescie zbyt niesmiali. :] to sie nigdy nie nudzi, hehe.

Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak ty
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4228666
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 20:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

az tak niesmiali niejestesmy, pocalunek na przywitanie czy pozegnanie jest, wiec nie jest az tak zle...
a jakie tematy mozna poruszyc w rozmowie?
Powrót do góry
Vellana Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 22:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm, nie wiem jakie tematy, z kazdym czlowiekiem o innych rzecach trzeba gadac, kazdy lubi co innego, itd.
ale ja zawsze opowiadam dla chlopaka o tym co sie smiesznego lub ciekaweo wydarzylo, albo co mnie [cenzura] i o czyms co mnie zasmucilo.
pozdrawiam.

Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak ty
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4228666
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 17 Sty, 2005 14:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm no coz wydaje mi sie, ze z dziewczyna powinno sie gadac jak z przyjacielem wiec chyba troche tych tematow by sie znalazlo Wink
dzieki
moze jeszcze ktos cos wymysli? ^_^
Powrót do góry
Merkavoth Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 17 Sty, 2005 22:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No więc słuchaj, młody padawanie, głosu mądrości...
Rolling Eyes
Na przebywanie z dziewczyną nie składa się tylko rozmowa. Trzeba umilić czas budując odpowiedni klimat.

Love 1 Love Skoro macie to szczęście dzielenia zainteresowań muzycznych, puść jakąś dobrą płytę, ale nie znowu na max, tylko jak to się mówi, 'w tle'. Ma umilać, ale nie absorbować, rozumiesz?

Love 2 Love Wspólny czas można wypełnić rozmową o dosłownie wszystkim / oczywiście w pewnych granicach dobrego smaku /. Jeśli obracacie się w podobnym towarzystwie, mogą to być rozmowy o ludziach / niekoniecznie plotki /.

Love 3 Love Kobiety ufają mężczyznom, którzy i im okazują zaufanie. Nie bój się odkrywać kart, wyjawiać swoich tajemnic, zwierzać ze zmartwień / ale nie cały czas. Najlepiej gdy sama spyta /.

Love 4, zasada 'milczenie jest złotem' Love Dobry rozmówca to oczywiście przede wszystkim także dobry słuchacz. Pamiętaj, by nie zalewać Jej potokiem wypowiedzi, nawet jeśli to coś dla ciebie ważnego. Kobieta uzna, że nie interesujesz się nią, nawet, jeśli to nieprawda.

Love 5 Love Nawet jeśli ci tego nie powie, kobieta lubi urozmaicenia /nie bijcie, nie mówię, że to reguła/. Na pewno zostaną mile przyjęte np. kwiaty. Moim sukcesem było przyniesienie truskawek Mr. Green , ale ze względu na porę roku mogą to być np. wspólnie zjedzone lody.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4582356
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 18 Sty, 2005 12:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hej
nie rozumiem czemu mnie nazwales glosem madrosci [i to chyba nie w pozytywnym tego slowa znaczeniu] no ale dobra mniejsza z tym Razz
chodzi mi glownie o to zebym ja tez cos gadal a nie tylko ona bo ja raczej jestem malomowny tzn. nie chodzi tu o wstydliwosc czy cos ale po prostu brakuje mi zawsze jakos tematow... pozniej, gdy ja juz lepiej poznam to napewno ulegnie zmianie ale teraz jeszcze poki co jest inaczej ^_^
ale mysle ze bedzie dobrze
dzieki wszystkim
pozdrowionka
Powrót do góry
Nike007 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 22:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja osobiście chciałabym zeby mój chłopak zabrał mnie na wieczorny spacer. Teraz jest zima idzcie na lodowisko! Do jakiegoś dynamoxu albo co Wink

i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4402968
pi Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 18:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mzoe byc kino, no ale fakt tam sobie nie porozmawiacie, heh moze byc pizza, jakis soczek :>, dyskoteka, spacer ewentualnie, teatr jak lubicie Wink a jesli chodzi o rmzowoy to tematow nie zabraknie mozecie gadac jak wtej reklamie : o ponczoszkach smonosnych, o dietach cud, o tipsach, o podkladach kryjaco-maskujacych, ewentualnie o pogodzie, o ociepleniach limatu i funduszach ule to byl oczywiscie zart Smile heh napewno wieze ze tamtow wam nie zbaraknie Smile, mozecie rozmawiac o filmach, muzyce skoro sluchacie takiej samej to w czym problem nawet i o szkole Smile cos wymyslicie...

Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 02 Lut, 2005 20:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm... ja bym tak chciała miec rakiego boya co to ze mną by chodził na spacerki wieczorkiem i gadał i któremu mogłabym się zwierzyc jak przyjaciólce... No ale jeśli sadzisz że to twojej dziwczynie może nie wystarczyć to po prostu możesz ją zaprosić gdzies na kolacyjkę, do kina, do pizzeri (ale to już było wymieniane he he ) no ale np. jeszcze możesz kupic jej jakis mały drobiazg he he chociaz nie zawsze to jest konieczne no ale napewno dziewczyna sie ucieszy... Możesz ją zaprosic do domku na wspolne odrabianie lekcji... Albo wypozyczcie jakis film na video i poogladajcie u Ciebie w domku... Hmm dgyby było lato to tych propozycji byłoby wiecej no ale teraz na zime to możesz ja zabrac na sanki he he Very Happy i lepienie bałwana he he mysle że jej sie to spodoba chyba że jest bardzo poważne he he... No ale ja sie już wiecej nie rozpisuje mysle że reszte ci podpowie twoje serduszko he he

Odpowiedz do tematu