Wysłany: Nie 16 Sty, 2005 16:58 Nie-nudne spotkania, spacery, randki z dziewczyną
Hej!
Ostatnimi czasy wyniklo tak, a nie inaczej ze jestem z dziewczyna z ktora 3 rok chodze do klasy ^_^
Bardzo sie ciesze z tego powodu i nie chce niczego spartolic jak to sie mowi... Dzis mija dopiero tydzien jak jestesmy 'razem', wczoraj miala 16 urodziny, bylo fajnie i wogole i umowilem sie z nia na wtorek... Juz pary razy sie z nia spotkalem w tym czasie po szkole aby sie gdzies przejsc i pogadac, ale jak tak sie zastanowic, to obawiam sie ze troche moze jej sie znudzic ciagle to samo tzn. spacery i rozmowy. Mozecie podsunac jakis pomysl na spotkanie, oprocz kina?
Boje sie tez troszke ze wkoncu zabraknie tematow do rozmowy a to mi sie zdarza dosc czesto i za dluga cisza nie jest zbyt fajna... moze znacie jakies fajne tematy o ktorych mozna dluzej pogadac...
Moze jakies uniwersalne rady?
Hmm moze sie wam przyda ze ona slucha punk-rocka, tak jak ja.. i i tak za duzo o niej nie wiem
Z gory dzieki
Pozdrawiam
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 16 Sty, 2005 17:32
a niech przyjdzie do ciebie,pogadajcie o punk rocku.Siedzenie przed TV nic raczej nie da.Ale np na punk rockowy koncert....tez razcej chyba nie wypali,ale moze,moze .
Kino,teatr tez nie jest fajne bo wtedy koncentrujecie sie na filmie a nie na sobie
Możesz po prostu zaproponować wspólny wypad do kina, lub zaprosić ją gdzieś do kawiarni. Jeśli jesteś nieśmiały, wymyśl jakiś dobry pretekst dla tego spotkania.
no coz, oprocz spacerow mozna tez posiedziec w domku, zapuscic ciho jakas muzyczke przejmna, zapalic swieczki i poprostu poprzytulac sie i pogadac, moze nawet pocalunki jesli nie jestescie zbyt niesmiali. :] to sie nigdy nie nudzi, hehe.
_________________ Szeptem na ucho powiem że
Że ja, ja się tego wyrzekam...
Wyrzekam bo...
Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak ty
hmm, nie wiem jakie tematy, z kazdym czlowiekiem o innych rzecach trzeba gadac, kazdy lubi co innego, itd.
ale ja zawsze opowiadam dla chlopaka o tym co sie smiesznego lub ciekaweo wydarzylo, albo co mnie [cenzura] i o czyms co mnie zasmucilo.
pozdrawiam.
_________________ Szeptem na ucho powiem że
Że ja, ja się tego wyrzekam...
Wyrzekam bo...
Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak ty
hmm no coz wydaje mi sie, ze z dziewczyna powinno sie gadac jak z przyjacielem wiec chyba troche tych tematow by sie znalazlo
dzieki
moze jeszcze ktos cos wymysli? ^_^
No więc słuchaj, młody padawanie, głosu mądrości...
Na przebywanie z dziewczyną nie składa się tylko rozmowa. Trzeba umilić czas budując odpowiedni klimat.
1 Skoro macie to szczęście dzielenia zainteresowań muzycznych, puść jakąś dobrą płytę, ale nie znowu na max, tylko jak to się mówi, 'w tle'. Ma umilać, ale nie absorbować, rozumiesz?
2 Wspólny czas można wypełnić rozmową o dosłownie wszystkim / oczywiście w pewnych granicach dobrego smaku /. Jeśli obracacie się w podobnym towarzystwie, mogą to być rozmowy o ludziach / niekoniecznie plotki /.
3 Kobiety ufają mężczyznom, którzy i im okazują zaufanie. Nie bój się odkrywać kart, wyjawiać swoich tajemnic, zwierzać ze zmartwień / ale nie cały czas. Najlepiej gdy sama spyta /.
4, zasada 'milczenie jest złotem' Dobry rozmówca to oczywiście przede wszystkim także dobry słuchacz. Pamiętaj, by nie zalewać Jej potokiem wypowiedzi, nawet jeśli to coś dla ciebie ważnego. Kobieta uzna, że nie interesujesz się nią, nawet, jeśli to nieprawda.
5 Nawet jeśli ci tego nie powie, kobieta lubi urozmaicenia /nie bijcie, nie mówię, że to reguła/. Na pewno zostaną mile przyjęte np. kwiaty. Moim sukcesem było przyniesienie truskawek , ale ze względu na porę roku mogą to być np. wspólnie zjedzone lody.
hej
nie rozumiem czemu mnie nazwales glosem madrosci [i to chyba nie w pozytywnym tego slowa znaczeniu] no ale dobra mniejsza z tym
chodzi mi glownie o to zebym ja tez cos gadal a nie tylko ona bo ja raczej jestem malomowny tzn. nie chodzi tu o wstydliwosc czy cos ale po prostu brakuje mi zawsze jakos tematow... pozniej, gdy ja juz lepiej poznam to napewno ulegnie zmianie ale teraz jeszcze poki co jest inaczej ^_^
ale mysle ze bedzie dobrze
dzieki wszystkim
pozdrowionka
Ja osobiście chciałabym zeby mój chłopak zabrał mnie na wieczorny spacer. Teraz jest zima idzcie na lodowisko! Do jakiegoś dynamoxu albo co
_________________ Słowami nie określe tego co czuje,
i wciąż myśle że coś zepsuje.
Ze coś pujdzie nie tak,
i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
mzoe byc kino, no ale fakt tam sobie nie porozmawiacie, heh moze byc pizza, jakis soczek :>, dyskoteka, spacer ewentualnie, teatr jak lubicie a jesli chodzi o rmzowoy to tematow nie zabraknie mozecie gadac jak wtej reklamie : o ponczoszkach smonosnych, o dietach cud, o tipsach, o podkladach kryjaco-maskujacych, ewentualnie o pogodzie, o ociepleniach limatu i funduszach ule to byl oczywiscie zart heh napewno wieze ze tamtow wam nie zbaraknie , mozecie rozmawiac o filmach, muzyce skoro sluchacie takiej samej to w czym problem nawet i o szkole cos wymyslicie...
Hmmm... ja bym tak chciała miec rakiego boya co to ze mną by chodził na spacerki wieczorkiem i gadał i któremu mogłabym się zwierzyc jak przyjaciólce... No ale jeśli sadzisz że to twojej dziwczynie może nie wystarczyć to po prostu możesz ją zaprosić gdzies na kolacyjkę, do kina, do pizzeri (ale to już było wymieniane he he ) no ale np. jeszcze możesz kupic jej jakis mały drobiazg he he chociaz nie zawsze to jest konieczne no ale napewno dziewczyna sie ucieszy... Możesz ją zaprosic do domku na wspolne odrabianie lekcji... Albo wypozyczcie jakis film na video i poogladajcie u Ciebie w domku... Hmm dgyby było lato to tych propozycji byłoby wiecej no ale teraz na zime to możesz ja zabrac na sanki he he i lepienie bałwana he he mysle że jej sie to spodoba chyba że jest bardzo poważne he he... No ale ja sie już wiecej nie rozpisuje mysle że reszte ci podpowie twoje serduszko he he
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==