| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Wigilia klasowa
Autor Wiadomość
nika Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 13:00   Wigilia klasowa Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W naszej szkole jest zwyczaj obchodzenia wigilii.Każdego roku losujemy imiona osób z klasy i kupujemy sobie prezenty.Jestem ciekawa czy w waszych szkołach jest taki zwyczaj??Opowiedzcie coś o tym.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9555467
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 13:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oczywiscie jest ... EH wogóle dzisiejsza wigili była przecudowna ... ta atmosfera biggrin Yhyhyh ... nie myślałam że bedzie tak fajnie ... normalnie az sie wzruszyłam bo za rok bedzie wigilia ale już w innej szkole ... eh biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Noid
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 13:05   

Wigilia jak zawsze jest, ale w tym roku u mnie nie było żadnych prezentów =P
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 13:07   

włansie wróciłam z Wigilli obżarłam sie...a PREZENTY losujemy na mikołajki Very Happy
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 13:36   

U nas też jest takie coś... ale atmosfera zwalona na maxa, bo większości klasy nie lubię, to i odzywać się nie ma do kogo Razz. Ale zwisa mi to i powiewa Razz.
I prezenty nawzajem kupowane też były, ale tylko ci kupowali i dostawali, co chcieli w tym uczestniczyć. Ja się wycofałem Razz.
Ale po tej wigilii (czy spotkaniu opłatkowym, na którym nawet nie łamaliśmy się tymi opłatkami, ponieważ nasza klasa jest tak mała, że nikomu nie chciało/nie dało się z miejsca wstawać Razz) była chwila radości, bo mieliśmy pokaz capoeiry Razz. Bajer... co prawda tylko 20 minut tylko, ale bajer Razz.
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 13:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to chyba was zszokuje. Dzisiejsza, ostatnia wigilia mojej klasy to był niewypał, chłopaki zachowywali sie jak głupi, wysadzili na środku klasy petardę, wychowawczyni jak ją dziewczyny zawołały to sie pytała "kto wyszadził petardę", a zaraz po tym poszła mówiąc nam "wesołych świąt" i że jesteśmy głupi bo nic zrobić nie umiemy, prezentu nie chciała wziąśc, opłatkiem też sie nie dzieliła. no normalnie wigila super:evil: Połowa chłopaków uciekła (po zjedzeniu barszczu) I co wy na to?
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 13:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja godzinke temu wrocilam do domciu z fajowymi prezencikami: kolczykami i mikolajem- maskotka Mr. Green A od kogo dostalam te preszenciki???Od NIKUSI Very Happy U nas kazdy kupuje sobie prezenty w klasie nie ma "wycofania sie".Kazdy sobie kupuje a jak osoba mu nie pasuje to sie wymieniamy karteczkami z imionami ae w tajemnicy pred pania Razz Na mikolajki sobie nic nie kupujemy-dostajemy mala paczke ze szkoly Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 13:54   

Cytat:
U nas kazdy kupuje sobie prezenty w klasie nie ma "wycofania sie".

A co, jakby ktoś się uparł i nic nie kupił?? Razz
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 13:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w budzie się obchodzi wigilie ... nawet fajnie dzisiaj było , chociaż swiąt nie lubie .

Numer Gadu-Gadu
6519354
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 13:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Himitsu napisał/a:
Cytat:

Chodze do tej samej budy co Miracla i Nika , nigdy się jeszcze nie zdarzyło coś takiego ... a jak by nie kupił to by głupio było ...

Ostatnio zmieniony przez Elly dnia Sro 22 Gru, 2004 16:21, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 14:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Himitsu napisał/a:
Cytat:

Wlasnie nikt sie jeszcze nie wycofal i nie wycofa bo bylo by np.Tobie glupio i bys sobie zrobil siare i smutno tej co miala dostac od ciebie prezent bo wszyscy dostali a z twojego powodu ona nie ma i patrzy na inne prezenty
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 14:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm u mnie w liceum, bylo takie cos, ze w danym roku ustalalo sie literke na jaka kupowalo sie komus prezent, przez to zazwyczaj wychodzily jakies smieszne akcje (kiedys kolega dostal kawal surowego miesa w dzbanku... to byla literka D - a prezent nazywal sie '[cenzura] krowy w Dzbanku"), w zwiazku z czym wszyscy mieli chec kupowania - liczyla sie oryginalnosc.

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w tym roku było beznadziejnie, bo nie mieliśmy ani prezentów ani poczęstunku. Cały czas tylko śpiewaliśmy kolędy Rolling Eyes

Pozdrawiam Wink

Numer Gadu-Gadu
8619585
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 18:40   

Wigilia jest... ale prezenty kupujemy sobie na Mikołajki. Ostatnio mielismy wigilię bylo świetnie:)
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Gru, 2004 13:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie było całkiem,całkiem Wink Mieliśmy jedzonko,kupowaliśmy prezenty,dzieliliśmy się opłatkiem i śpiewaliśmy kolędy. BYło naprawdę bardzo,bardzo fajnie i super atmosfera była Wink
Mróweczka Kwiat

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu