| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
i co dalej...
Autor Wiadomość
Grean...
Gość
PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2003 12:34   i co dalej...

Był październik ,miała sie odbyć pierwsza w tym roku szkolnym dyskoteka .Tam własnie zobaczyłam go po raz pierwszy .Tańczył z moją przyjaciółką.Na jego widok olśniło mnie .Mijały dni, tygodnie on biegał za innymi dziewczynami a ja wzdychałam . Mnineły 4 miesiące ja go kocham a on ... Crying or Very sad .Wkurza mnie to już, ale jesli on tak chce ... to jeszcze mnie popamięta... Mad Confused[/b]
Przejdź na dół
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2003 18:37   .... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A GADALAS Z TYM CHLOPAKIEM CHOCIAZ??

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2003 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może on nawet nie wie że ci się podoba, a pozatym nie należy zmuszać kogoś żebyś mu się podobała to nie jego wina poprostu nie jesteś w jego typie i tyle.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2003 20:45   hmm Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moze on nawet nie wie ze istnieje taka dziewczyna jak ty??

www.przepik.blog.prv.pl

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Grean...
Gość
PostWysłany: Nie 13 Kwi, 2003 19:00   

on wszystko wie sam kiedys powiedział zebym poczekała bo on narazie nie wie co do mnie czuje a teraz sie tak zachowuje .Qwa ja sobie oczy wypłakuje a on za dziewczynami lata .I tak go kocham.
Powrót do góry
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 14 Kwi, 2003 16:15   hmmmm Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

j atez powiedzilam chlopakowi ze mi sie podoba i nic z tego nie wyszło Sad takich rzeczy nie powinno sie mowic ale no coz.... ja powiedzilam i ty tez i co?? nic

www.przepik.blog.prv.pl

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 20 Kwi, 2003 15:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam kilka propozycji:
1) Ty też lataj za innymi chłopakami specjalnie mu pod nosem.
2) Zacznij pisać do niego miłosne lub przyjacielskie liściki.
3) Powiedz mu co do niego czujesz i że niemożesz patrzyć jak się podwala do innych dziewczyn.
4) spytaj się go czy masz u niego szanse. jeśli będzie najmniej ,,może jakieś masz" lub w procentach będzie wiecej niż 40% walcz o niego.
Jeśli powie że mniej to lepiej skącz z ta miłością.

Najlepiej Ci radze ze swojego doswiadczenia, zebyś czekała na swego ukochanego Wink

Wicherek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 21 Kwi, 2003 17:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skoncz z tymi pogorzkami! Zachowujesz sie jak jakas malolata rzadna krwi! Moze on sie wlasie ciebie boi, bo wie jaka jestes jak sie zdenerwujesz i na jakies imprezie zrobisz mu obciach, szarpiac sie za wlosy z jakas dziewczyna? Najlepiej powiedz mu, ze ne chcesz czekac musi ci powiedziec "tak" lub "nie". Nie wzniecaj w nim zazdrosci, bo moze mu sie nie podobasz, nic sobie nie zrobi z twoich podrywow, a jakis biedak, ktory mialby wzniecic w nim zazdros naprawde sie w tobie zakocha, to co w tedy? Nie badz egoistka, nie tylko ty masz serce i uczucia. Zreszta jesli tyle czasu cie olewal... albo nic do ciebie nie czuje, albo bawi sie twoim kosztem. Czekalas 4 miechy, pora mu powiedziec, ze wiecej nie bedziesz czekac, musi odpowiedziec zwiezle a nie typu "moze... no sam nie wiem. Poczekasz jeszcze troche?" Bedziesz zyla w niepewnosci,a moze jest ktos komu ty sie podobasz i ty o tym nie wiesz? I cierpi tak samo jak ty? A jesli kogos takiego nie ma, przenies swoje uczucia na innego chlopaka, bo raczej tamtego juz nie zdobedziesz, jesli ma cie w nosie.

Weronika
Gość
PostWysłany: Pon 21 Kwi, 2003 17:36   

Szalona Pani Wicherek ma racje. On specjalnie czeka kiedy sie zbuntujesz i zaczniecz go wypytywać. A potempowie nie kocham cie.
Powrót do góry
Wicherek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 21 Kwi, 2003 17:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wlasnie. On moze tylko czeka, az sie go zapytasz, potem powie "nie" i bedzie patrzyl jak wylewasz lzy,a przed kumplami bedzie sie chwalil "moglem ja miec, ale nie byla dla mnie, zreszta moge miec kazda"? Pamietaj musisz byc silna! Byc moze mial tez jakis bezsensowny zaklad z kolegami "zdobedzie ja, czy nie?". Kto wie co czai sie w ludzkim umysle? Smile

Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 22 Kwi, 2003 16:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ulka napisał/a:
Mam kilka propozycji:
1) Ty też lataj za innymi chłopakami specjalnie mu pod nosem.
2) Zacznij pisać do niego miłosne lub przyjacielskie liściki.
3) Powiedz mu co do niego czujesz i że niemożesz patrzyć jak się podwala do innych dziewczyn.
4) spytaj się go czy masz u niego szanse. jeśli będzie najmniej ,,może jakieś masz" lub w procentach będzie wiecej niż 40% walcz o niego.
Jeśli powie że mniej to lepiej skącz z ta miłością.

Najlepiej Ci radze ze swojego doswiadczenia, zebyś czekała na swego ukochanego Wink

1 DZIEWCZYNA MA LATAC ZA CHLOPCAMI? TY CHYBA OSZALALAS
2.CHLOPCY TO NIE DZIEWCZYNY. NAM O PASI ALE IM...
3 KIEDYS TAK ZROBILAM I CO?...ZNIENAWIDZIL MNIE!
4.TO TO SAMO CO 3 ALE INACZEJ ZBUDOWANE

Numer Gadu-Gadu
7399523
Odpowiedz do tematu