Był październik ,miała sie odbyć pierwsza w tym roku szkolnym dyskoteka .Tam własnie zobaczyłam go po raz pierwszy .Tańczył z moją przyjaciółką.Na jego widok olśniło mnie .Mijały dni, tygodnie on biegał za innymi dziewczynami a ja wzdychałam . Mnineły 4 miesiące ja go kocham a on ... .Wkurza mnie to już, ale jesli on tak chce ... to jeszcze mnie popamięta... [/b]
Może on nawet nie wie że ci się podoba, a pozatym nie należy zmuszać kogoś żebyś mu się podobała to nie jego wina poprostu nie jesteś w jego typie i tyle.
on wszystko wie sam kiedys powiedział zebym poczekała bo on narazie nie wie co do mnie czuje a teraz sie tak zachowuje .Qwa ja sobie oczy wypłakuje a on za dziewczynami lata .I tak go kocham.
j atez powiedzilam chlopakowi ze mi sie podoba i nic z tego nie wyszło takich rzeczy nie powinno sie mowic ale no coz.... ja powiedzilam i ty tez i co?? nic
Mam kilka propozycji:
1) Ty też lataj za innymi chłopakami specjalnie mu pod nosem.
2) Zacznij pisać do niego miłosne lub przyjacielskie liściki.
3) Powiedz mu co do niego czujesz i że niemożesz patrzyć jak się podwala do innych dziewczyn.
4) spytaj się go czy masz u niego szanse. jeśli będzie najmniej ,,może jakieś masz" lub w procentach będzie wiecej niż 40% walcz o niego.
Jeśli powie że mniej to lepiej skącz z ta miłością.
Najlepiej Ci radze ze swojego doswiadczenia, zebyś czekała na swego ukochanego
_________________ ,,Nie mów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym"- Ulka nr gg 3066241
Skoncz z tymi pogorzkami! Zachowujesz sie jak jakas malolata rzadna krwi! Moze on sie wlasie ciebie boi, bo wie jaka jestes jak sie zdenerwujesz i na jakies imprezie zrobisz mu obciach, szarpiac sie za wlosy z jakas dziewczyna? Najlepiej powiedz mu, ze ne chcesz czekac musi ci powiedziec "tak" lub "nie". Nie wzniecaj w nim zazdrosci, bo moze mu sie nie podobasz, nic sobie nie zrobi z twoich podrywow, a jakis biedak, ktory mialby wzniecic w nim zazdros naprawde sie w tobie zakocha, to co w tedy? Nie badz egoistka, nie tylko ty masz serce i uczucia. Zreszta jesli tyle czasu cie olewal... albo nic do ciebie nie czuje, albo bawi sie twoim kosztem. Czekalas 4 miechy, pora mu powiedziec, ze wiecej nie bedziesz czekac, musi odpowiedziec zwiezle a nie typu "moze... no sam nie wiem. Poczekasz jeszcze troche?" Bedziesz zyla w niepewnosci,a moze jest ktos komu ty sie podobasz i ty o tym nie wiesz? I cierpi tak samo jak ty? A jesli kogos takiego nie ma, przenies swoje uczucia na innego chlopaka, bo raczej tamtego juz nie zdobedziesz, jesli ma cie w nosie.
_________________ Szalona Panna Wicherek
Weronika Gość
Wysłany: Pon 21 Kwi, 2003 17:36
Szalona Pani Wicherek ma racje. On specjalnie czeka kiedy sie zbuntujesz i zaczniecz go wypytywać. A potempowie nie kocham cie.
Wlasnie. On moze tylko czeka, az sie go zapytasz, potem powie "nie" i bedzie patrzyl jak wylewasz lzy,a przed kumplami bedzie sie chwalil "moglem ja miec, ale nie byla dla mnie, zreszta moge miec kazda"? Pamietaj musisz byc silna! Byc moze mial tez jakis bezsensowny zaklad z kolegami "zdobedzie ja, czy nie?". Kto wie co czai sie w ludzkim umysle?
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Wto 22 Kwi, 2003 16:26
Ulka napisał/a:
Mam kilka propozycji:
1) Ty też lataj za innymi chłopakami specjalnie mu pod nosem.
2) Zacznij pisać do niego miłosne lub przyjacielskie liściki.
3) Powiedz mu co do niego czujesz i że niemożesz patrzyć jak się podwala do innych dziewczyn.
4) spytaj się go czy masz u niego szanse. jeśli będzie najmniej ,,może jakieś masz" lub w procentach będzie wiecej niż 40% walcz o niego.
Jeśli powie że mniej to lepiej skącz z ta miłością.
Najlepiej Ci radze ze swojego doswiadczenia, zebyś czekała na swego ukochanego
1 DZIEWCZYNA MA LATAC ZA CHLOPCAMI? TY CHYBA OSZALALAS
2.CHLOPCY TO NIE DZIEWCZYNY. NAM O PASI ALE IM...
3 KIEDYS TAK ZROBILAM I CO?...ZNIENAWIDZIL MNIE!
4.TO TO SAMO CO 3 ALE INACZEJ ZBUDOWANE
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'