Ja oglądam "M jak miłość" i "Na Wspolnej" ... spoko są te seriale ...ale czasem też lokatorów...ahh..i jeszcze oglądam "Kryminalni" i "Fala zbrodni"...
Ja oglądam "M jak miłość" i "Na Wspolnej" ... spoko są te seriale ...ale czasem też lokatorów...ahh..i jeszcze oglądam "Kryminalni" i "Fala zbrodni"...
No tak, zapomnialem Ja też oglądam Kryminalnych i Falę zbrodni.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Czw 09 Gru, 2004 14:48
Ja oglądam " M jak miłość " , i " Samo Zycie " Wcześniej oglądałam też " Na dobre i na złe " , ale teraz ten serial jest okropnie nudnawy
Od czasu do czasu lubię też pooglądać " Plebanię " lub Falę Zbrodni (wiem , wiem ...to tylko dla dorosłych...ale co tam )
Weronika Gość
Wysłany: Czw 09 Gru, 2004 14:56
M jak Miłość , Samo Życie, Fala Zbrodni , Kryminalni , W11 , Kiepscy , Lokatorzy, Za dobre i na złe
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 09 Gru, 2004 18:13
zadnego z tych
ewentualnie raz w tygodniu obejrze któryś jeśli akurat ojciec/matka/babcia (którą mi niedawno przywieźli we wsi) oglądają.
A tak to oglądalam ArchiwumX jak ejszcze leciało Ostry Dyżur (staram się ale zazwyczja przychodzę w połowie codziennie, albo dopiero po). Nowi NieDoWiary ale to nei jest serial .
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Jeśli chodzi o Polskie seriale, to nic. Nie znoszę polskich seriali.
Z Amerykanskich[lub jakiś innych] to czasem[rzadko] "Ostry dyżur" i "Archiwum X". Nieraz w piątkowe wieczory "Niesamowite opowieści".