e tam.. ta afera juz przeszla swoje... ja nigdy za nim nie przepadalem... i nie przepadam...
:) Gość
Wysłany: Pon 14 Kwi, 2003 21:22
oh, dobrze se czujecie? dalej rozpowiadacie te plotke? to tylko glupia plotka a oto powody (zacytuje) dla ktorych by tka NIE powiedzial : (ze strony eminem.prv.pl wiec czytaJCIE: W Internacie pojawiły się o rzekome wypowiedzi Eminema na Temat Polaków i Żydów, która miała by brzmieć "Nie śpiewam dla Polaków i Żydów, gdybym wiedział że będą oni kiedykolwiek słuchać i kupować moje płyty nie nagrywał bym ich". Również słyszałem wersję tej plotki że podczas mówienia tego palił Polską flagę. Ten dział powstał po to żeby ludzie którzy uwierzyli w te pierdoły, poznali prawdę.
EMINEM NIGDY NIE POWIEDZIAŁ POWYŻSZYCH ZDAŃ.
Pewnie chcecie dowody, więc oto one:
1. Eminem szanuje swoich fanów, i na pewno by nie mówił takich rzeczy bo:
a) stracił by parę tys. dolarów które na pewno zarabia na Polskim rynku.
b) mógłby strącić w oczach innych jego fanach, którzy by pomyśleli że jak nie szanuje tych ludzi z Polski to ich pewnie też nie.
2. Jak każdy zapewne wie, Eminem zawsze wyraża swoje uczucia w swoich nagraniach, wiec jak by miał coś do narodu polskiego to na pewno by poświęcił "kawałek" tekstu jakiejś piosenki by "powiadomić" o tym świat, ale jednak w żadnym kawałku Eminema nie usłyszymy o tym.
3. Każdy kto rzekomo słyszał o tej wypowiedzi Eminema, mówi że słyszał ją od znajomych a sam nie widział/słyszał/czytał wywiadu w którym to powiedział. NIKT nie ma żadnego dowodu, na to że te słowa padły z ust rapera.
Mam nadzieje że dzięki temu działowi ta plotka straci na swojej mocy.
btw. od KsY:
A dlaczego takie stwierdzenie jest dla niektórych wygodne?? Ano dlatego iż jest to doskonała sprawa dla przeciwników ema ... i generalnie jeśli ktoś dalej rozpuszcza tą plotkę, to albo jest ograniczony ... albo jest mu to na rękę (patrz nie jest fanem Ema)
Sluchalam wydiadu i czytalam w gazecie... Plotka jest kompetlna bzdura. Owszem powiedzial ze nie spiewa dla Zydow, ale o Polakach nie powiedzial nic. Uzyl slowa "polished" co przeciwnicy przelozyli sobie na "Polish"... Polished znaczy polerowany, a Polish oczywiscie Polak, Polka itp. itd.
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
No cóż...ja osobiście Eminema jako czlowieka juz nie lubię m jest rasistą i tyle....Niby miał takie trudne dzieciństwo, opowiada o tym praktycznie w każdym wywiadzie...udaje dobrego i rozumiejącego wszystkich czlowieka...a w tym przypadku można nazwać go poprostu zwykłym pozerem. Ale nie przecze, zarobił kupe kasy....i należało mu się, bo mimo to jakim pokazał że jest człowiekiem piosenki ma super. A co do tego goscia który napisał ze wszystko jest zmyślone, to wątpie bo sama czytałam wywiat prowadzony z Eminemem i powiedział tak: "Nigdy nie zaśpiewam dla Polaków i Żydów, a jeżeli najwięcej moich płyt sprzedawało by się w Polsce, wycował bym je z rynku" Nie wiem może gdzieś tu jest kłamstwo....ale tak właśnie pisało!!!
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Cytryna! Bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura! Eminem czegoś takiego nie powiedział, mówił co prawda, że nie zaśpiewa dla żydów, ale o polakach nic nie mówił, użył jakiegoś słowa podobnego do polish, ale nie chodziło mu o polaków, tylko jego przeciwnicy gadają bzdury takie jak Ty
Ja do Eminema jako czlowieka nic nie miałam dopóki nie przeczytałam tego wywiadu!!! Myślałam nawet ze nie ma drugiego takiego co nie ma uprzedzeń do innch ludzi i innych narodów. Też nie możesz mieć pewnoście ze to właśnie ty masz racje!!!! Moze wmawiasz to sobie bo tak bardzo go lubisz. Ja o nim natomiast zdania nie zmienie. I mimo to co o nim myślę bardzo lubię jego piosenki.
I mam dla was nawet ciekawostke na jego temat....oglądałam dzisiaj MTV i tak sie dowiedziałam otóż: Eminem jest wielkm fajnem Harry'ego Pottera. Prawdopodobnie dlatego ze jest to ulubiona lektóra jego 7-letniej córki. Sam Eminem marzy o spotkaniu z autorką fantastycznej opowieści J.K Rowling....No cóż niby taki twardziel a jednak fan Harry'ego...No cóż ale to chyba dobrze!!!
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D