| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
co na Mikołaja?
Autor Wiadomość
Michuś Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:03   co na Mikołaja? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co chcielibyście dostać na Mikołaja?

Numer Gadu-Gadu
4143657
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja bym chciałą ... Noida biggrin HyHyHy może byc w paczce biggrin HyHyHy ale priorytetem biggrin
Ostatecznie może być pociągiem Razz HyHyhY

A na serio to nie mam jakiś wymagan co do prezentu ... ważne żeby dawany był z serduszka Smile Lubiem pluszaki ... i ine zwierzaki Wink Hyhh ... kosmetyki Wink programy komputerowe biggrin a sama sobie na mikołaja kupię ( a raczej Hyh dzięki rodzicom ) miejmy andzieje aparacik Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:24   Re: co na Mikołaja? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Michuś napisał/a:

A co????Rozdajesz prezenty?? : P

A ta serio,to na mikołaja chciałabym wszystko,co możliwe biggrin Nie no,bez przesady,ale napewno głośniki,mikrofon do kompa,a najlepiej dwa razy szybszego samego kompa od razu ze wszystkim i monitor nowy i...dobra,nie będę wymieniać,bo rok by mi to zajęło Razz

Numer Gadu-Gadu
1868191
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wszystko oprócz rózgi. Razz Dużo dużo słodyczy ( przyważnie po przerwie świątecznej mam wszystko zjedzone ;] ), jakąś bluzkę na dyskę, kosmetyki i kasę. Mr. Green
Powrót do góry
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja najbardziej chciałabym jakieś ubrania Wink

Numer Gadu-Gadu
8619585
Noid
Gość
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 19:47   

Ta, najlepiej, w paczce żebym się udusił Wink A co do prezentu to oczywiście nunchaku oktagonalne Mr. Green
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja na mikolaja nie marze o niczym najwiekszy prezent to kartka od braciszka przez niego namalowa Wink bynajmniej widze ze sie stara i daje cos od siebie nic nie ma wiekszej wartosci Smile a tak pocichutku to najlepszym prezentem bylaby ta dziewczyna z ktora mam sie na dniach spotkac Very Happy

A wam zycze mase prezentow Wink i spelnienia niektorych marzen.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

od rodziców dostane pieniądze.. sama sobie zazyczyłam, niczego mi bardziej (no prawie niczego ^^) w tej chwili nie brakuje, poza tym są mi potrzebne na niedziele (tak jak zawsze pewnie dostane 10 złotych =/).

A co bym naprawde chciała?
Naprawde chciałabym być naprawde szcześliwa, heh, ale to nie prezent na święta..
Nie zależy mi na materialnych rzeczach, chciałabym odwiedzić, spotkac moich przyjaciół Smile tak tak przyjaciół z forum. Przytulić Kindzie =) (mój ojciec już praktycznie zgodził się zabrać mnie następym razem jak będzie jechać do Warszawy, tylko to moze troche potrwać =() wreszcie posiedzieć i pół nocy/dnia dyskutować z Pulkownikiem (jakieś pół roku temu Ci to obiecałam w jakimś poście Wink ), wystąpić w sesji zdjęciowej Małej =)...

Wam życze jak najwięcej ciepła, i miłości w dnaich świątecznych (czy to 6 czy 24 grudnia), żebyście spędzili je w gronie Waszych najbliższych, w gronie rodziny, przyjaciół. Żeby nikt w tych dniach nie był samotny..

Numer Gadu-Gadu
2891618
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 21:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja jednak za wszystkich rzeczy najbardziej wolalabym po prostu... pieniadze. Przynajmnije bede miala taka z tego korzysc, ze sama sobie wybiore to, co najlepiej chcialabym miec i nikt nie bedzie sie musial martwic, czy rzecz jaka mi kupil, spodoba mi sie (sama tego nie lubie). No ale to w wypadku rodzicow, a od przyjaciol to wolalabym jakis drobny upominek, bo nie liczy sie to, co przyjaciolka mi kupi, jednak to, co kryje za soba jej prezent.

Powrót do góry
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 12:48   

Michuś napisał/a:

Kobiete ;P
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 21:57   

A ja bym chciała Kingę i Wierzbę...
A tak naprawde to sąsiada z 6 piętra, może być z psem ale nie musi
Powrót do góry
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 00:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Yh... ja sama nie wiem czego chcę... głownie to by były pieniądze... ale pewna osoba (żywa:P) przysłana w kopercie wrzucona do skrzynki była by fajna Wink no i bardzo bym chciała lekarstwa... ale skutecznego, nic mi do skutku nie pomaga, a lecze się 6 lat... i jeszcze żeby moja przyjaciółka nie miała tylu problemów... tyle wystarczy. Ale i tak tego nie będzie:/

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
KoT
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 07:32   

A Dzień Dobry. biggrin
Co bym chciał dostać? Em...Dziewczynę. Wink Konkretną, konkretną. Wink A z rzeczy materialnych, to chyba przydałyby się jakieś pieniądze, ale ich nie dostanę na pewno - ot, zasada ojca - prezent tak, kasa nie. Więc zdaję się na inwencję rodziców. Wink
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 17:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aaaaaa a ja dzisiaj wykobinowałam co chce dostac ^^ gorseeeeecik =), taki słodki gorsecik ^^ omg uhuhu (może mi sie złożycie? Wink). Od znajomej pożyczam za kilka dni (znajomej brata =p).
no ale dostane pieniążki więc nie mam co marzyć o gorseciku =(

Numer Gadu-Gadu
2891618
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 18:17   

Dla mnie prezent musi byc z serca:) wtedy sie liczy chociaz musze wyblagac rodzicow o swietna bluze z nike i spodnie z big stara hehe:) lubie gdy prezenty sa zrobione wlasnorecznie bo wtedy widac ze ktos naprawde sie staral:)
P.S wierzba napewno sie zrzucimy:)
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu