Mam doła nie chce mi sie rozpisywać ale dziewczyna która mi sie podoba zwracała na mnie uwage i tawała mi to do zrozumienia a ja coś zmaściłem i nie wiem co a ona z mojim kumplem najlepszym zaczyna sie imteresować
co mam zrobić żeby zwruciła na mnie uwage i
Hejka!! Jeśli ta dziewczyna naprawdę ci się podoba i myślisz że ty jej też jak wynika z twojego poprzedniego postu nie mpżesz długo zwlekać bo ona nie będzie przecież czekać całą wieczność kiedy jej to powiesz tylko poprostu zacznie chodzić z twoim najlepszym kumplem jeśli faktycznie z nim kręci. Mi podoba się pewien chłopak, a nawet dwóch ale niestety nie mam możliwości im tego powiedzieć. Jeden z nich zna mnie chyba bardzo dobrze a ten drugi nawet nie wie jak mam na imię i wogóle nie wie że istenieja taka Klaudia (bo tak mam na imię) która się w nim buja, tamten zresztą też tego nie wie. A poza tym napewno w waszej szkole organizowane są dyskoteki, możesz poprosić ją do tańca na jakiejś wolnej. Ja mam dyskotękę 25.04 i myślę że też z tego skorzystam i postaram zwrócić na siebie jego uwagę
Wysłany: Czw 10 Kwi, 2003 15:48 Mam jeszcze jeden pomysł!!
Hej! Wiesz co jeżeli chodzicie do tej samej szkoły, mieszkasz gdzieś blisko niej, to skombinuj skąś jej plan lekcji> może akurat w któryś dzień ma na tą samą godzinę co ty. Zaczekaj aż ona wyjdzie z domu przy jakimś pobliskim sklepie. Kiedy ją spotkasz niewinnie zapytaj która była godzina kiedy wychodziła z domu bądź też czy miała już klasówkę z biologii, jeśli tak to poproś aby powiedziała ci jakie były pytanie. Nawet nie zauważy że w ten sposób dojdziesz z nią aż do szkoły!! Może w ten sposób dasz jej do zrozumienia że coś do niej czujesz.
oj dziewczyny dziewczyny, a moze dziewczynie , ktora podoba sie Tomkowi podoba sie inny typ faceta Tomku najlepiej wybadaj o co chodzi a jak to nic nie da to rob "na pewniaka". Wchodzisz do pokoju, klasy czy gdzie tam ona w danej chwili sie znajduje i mowisz: " Jestes moja" zobaczysz po pierwszym szoku zawsze jakas reakcja bedzie a wtedy to zawsze jakis poczatek do rozmowy