| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
JAK JOM ZDOBYĆ
Autor Wiadomość
>TOMEK

PostWysłany: Wto 08 Kwi, 2003 20:52   JAK JOM ZDOBYĆ Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam doła nie chce mi sie rozpisywać ale dziewczyna która mi sie podoba zwracała na mnie uwage i tawała mi to do zrozumienia a ja coś zmaściłem i nie wiem co a ona z mojim kumplem najlepszym zaczyna sie imteresować
co mam zrobić żeby zwruciła na mnie uwage i Question

PRZEPIK
Gość
PostWysłany: Sro 09 Kwi, 2003 22:23   HMM

A ILE TY MASZ LAT?
Powrót do góry
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 15:20   Powiedz jej!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hejka!! Smile Jeśli ta dziewczyna naprawdę ci się podoba i myślisz że ty jej też jak wynika z twojego poprzedniego postu nie mpżesz długo zwlekać bo ona nie będzie przecież czekać całą wieczność kiedy jej to powiesz tylko poprostu zacznie chodzić z twoim najlepszym kumplem jeśli faktycznie z nim kręci. Mi podoba się pewien chłopak, a nawet dwóch ale niestety nie mam możliwości im tego powiedzieć. Jeden z nich zna mnie chyba bardzo dobrze a ten drugi nawet nie wie jak mam na imię i wogóle nie wie że istenieja taka Klaudia (bo tak mam na imię) która się w nim buja, tamten zresztą też tego nie wie. A poza tym napewno w waszej szkole organizowane są dyskoteki, możesz poprosić ją do tańca na jakiejś wolnej. Ja mam dyskotękę 25.04 i myślę że też z tego skorzystam i postaram zwrócić na siebie jego uwagę Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 15:48   Mam jeszcze jeden pomysł!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej! Wiesz co jeżeli chodzicie do tej samej szkoły, mieszkasz gdzieś blisko niej, to skombinuj skąś jej plan lekcji> może akurat w któryś dzień ma na tą samą godzinę co ty. Zaczekaj aż ona wyjdzie z domu przy jakimś pobliskim sklepie. Kiedy ją spotkasz niewinnie zapytaj która była godzina kiedy wychodziła z domu bądź też czy miała już klasówkę z biologii, jeśli tak to poproś aby powiedziała ci jakie były pytanie. Nawet nie zauważy że w ten sposób dojdziesz z nią aż do szkoły!! biggrin Może w ten sposób dasz jej do zrozumienia że coś do niej czujesz.
Powrót do góry
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 17:03   hmmm Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sadze ze powinienes powiedziec tej dziewczynie o swoich uczuciach gwiazdka ma racje! powiedz jej ona cie nie wysmieje

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 15:52   znaczenie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

DUŻE ZNACZENIE MA TEŻ TO CZY CHODZIŁEŚ Z TĄ DZIEWCZYNĄ KIEDYŚ CZY NIE CHODZIŁEŚ TOMKU?

www.przepik.blog.prv.pl

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 16:19   Hej!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ważne jest też to czy ją kiedyś zraniłeś czy nie!! Może ona czeka na twoje przeprosiny dlatego nie zwraca na ciebie uwagi!!
Powrót do góry
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2003 18:46   .... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

SORRY GWIAZDKA.... ALE TO ZALEZY CZY Z NIA CHODZILES CZY NIE I JAK JA ZRANILES? ODPOWIEDZ TOMEK BO INACZEJ CI NIE PORADZIMY

www.przepik.blog.prv.pl

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Pati

PostWysłany: Czw 17 Kwi, 2003 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oj dziewczyny dziewczyny, a moze dziewczynie , ktora podoba sie Tomkowi podoba sie inny typ faceta Smile Tomku najlepiej wybadaj o co chodzi a jak to nic nie da to rob "na pewniaka". Wchodzisz do pokoju, klasy czy gdzie tam ona w danej chwili sie znajduje i mowisz: " Jestes moja" Smile zobaczysz po pierwszym szoku zawsze jakas reakcja bedzie a wtedy to zawsze jakis poczatek do rozmowy biggrin biggrin
Powrót do góry
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 18 Kwi, 2003 10:24   oj pati pati Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JA też jestem Pati ale to co napisałas mi sie nie podoba.... NIE SADZE ZEBY TOMEK TAK ZROBIŁ KTO TAK ZROBI? nIKU TAK NIE ZROBI
TOMEK ZROB CO CHESZ!

www.przepik.blog.prv.pl

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu