| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Najlepsze wstawki/solówki
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 22:47   Najlepsze wstawki/solówki

Dla osób kochającyh rock i metal - jakie są dla was najlepsze wstawki/solówki na gitarze któejkolwiek, perkusji, harmunijce ustnej byle by mi się tu z DJ nie wybijać Twisted Evil
Ja uwielbiam wszystkie wstawki Metallicy, ale najlepsza według mnie jest z "Master of Puppets", ale żadna solówka tego zepsołu nie jest zła. Bo dobra wstawka nie jest zła Smile
Potem hmmm... "November rain", "Sweet Child O' Mine" Gunsów, mimo, ze nie przepadam za tym zespołem to ich solówki też wymiatają.
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 08:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z solówkami Metallicy =) jak sie nie myle, sa chyba w kazdej piosence i w kazdej mi sie podobaja Wink nie bede mówic tu raczej o zespole Apocaliptika w której wstawki równiez mi sie podobaja jednak w wiekszosci maja oni covery Metallicy (w wresji skrzypkowej itp.). Gdzieniegdzie msuze powiedziec w Black Sabbath mozna znalezc niezle wstawki =) jednak nie przytocze konkretnych przykladow, jakos dawno nie przesluchiwalam wszystkich albumów Ozziego Wink kurde i zapomnialam terqaz reszty =( jeszcze wczoraj gadalam bratu ze mi sie podoba solówka na gitarze tutaj -_- tak ta moja pamiec, jak zawsze
dodam jak sobie przypomne =/ Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 01:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka wierzba : odmienia się "Metalliki"

btw - respect za "pryszcze w podpisie"

elfka nenar : tu chyba chodzi o wybranych wokalistów i ich solówki na gitarach, oczywiscie najlepszym z najlepszych jest Jimi Hendrix, oprocz tego Jimmy Page, David Gilmour, Joe Satriani oraz Adam Jones. Przynajmniej dla mnie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zapewne wszyscy znają i rozpoznają riff z "Smoke on the water" tych, no , Deep Purple

Numer Gadu-Gadu
1550297
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oh tak tak ^^ że ja tego nei napisała =oo ^^ hyh zgadzam się z przedmówcą, "smoke on the water" =D

Numer Gadu-Gadu
2891618
Otwieracz
Gość
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 22:19   

Wiadomo, że Hendirx.

Poza tym w "Good Morning" The Beatles jest w pewnym momencie całkiem spoko.
Powrót do góry
Otwieracz
Gość
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 22:21   

Kurde, sorry za drugiego posta ale zrobiłem literówkę- na poczštku chodziło mi oczywiœcie o Hendrixa.
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 22:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm, ostatnio duzo przesluchalem Dream Theater i stwierdzam, ze John Petrucci jest kompletnym gitarzysta, potrafi chyba zagrac na niej wszystko. Geniusz. Dołączam go do tamtej ekipy z mojego poprzedniego posta;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu