cześć wiem że może ten temat jest niepotrzebny
ale chciałabym się dowiedzieć czy mnię lubicie ale proszą o szczerość
Weronika Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 09:19
Sami10 - taki temat nie powinien istnieć
Co by było gdyby nagle wszyscy założyli
tematy typu: Czy mnie lubisz, co o mnie
myślisz? Jesteś fajna - lecz takie tematy
są zbędne.
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 09:30
Też nie rozumiem po co ten temat... Co, jeśli ktoś powie, że Cię nie lubi? Nic. A że lubi? Też nic. Bezsens. To forum a nie jakieś złote myśli. Złote myśli mamy już w innym temacie. Ja osobiście nie mam o Tobie zdania, bo Cię nie znam.
Tavion Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 12:50
A ja nie ukrywam, że cię nie lubię.
Zaznaczyłam odp. 2.
KoT Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 14:05
Witam.
Nie mam o Tobie dokładnie wyrobionego zdania, mogę jedynie zaznaczyć, że jesteś dość młoda. I tak się zachowujesz.
Pozdrawiam
A ja nie ukrywam, że cię nie lubię.
Zaznaczyłam odp. 2.
Brawo za szczerość!
A teraz do Sami - nie mam o Tobie zdania, ale wkurza mnie czasem to, że na forum wypisujesz raz tak, a potem całkiem co innego, czyli po prostu ściemniasz, i to właśnie wkurza wiele osób
Mam nadzieję, że mnie zrozumiałaś jak i również innych
Tak jak KleO - nie mam o Tobie zdania lecz wnerwiają mnie twoje dziecinne , niepotrzebne , zaśmiecające posty Także jednym słowem moge powiedzieć ze niezbyt Cię lubię A po za tym teraz ( bo chyba nie wiesz ) jest takie coś na forum , co się nazywa " Ranking moderatorów " . Wpisałam Cię tam i sama zajrzyj i zobacz ile masz pozytywnych ocen , a ile negatywnych!
Sami10 ten temat nie ma sensu, chyba że chcesz sprawdzić jaki moderator cię nie lubi i się zemścić czyli dać głos na "nie" w "Rankingu moderatorów". Całe szczęście, że ja jestem tylko zwykłym użytkownikiem
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Szczerze? Nie lubie cie ;P.
I po co ten temat? :/ Chyba sie nie spodziewalas ze cale forum rzuci ci sie na szyje i bedzie krzycze : "taaakk !!!! Kochamy cie <buzi buzi> nie odchodz tylko !" . to tyle.
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Nie, nienawidze cię!
muahahahaahahhaaha!
[a ja się wyłamuje!]
_________________ śniłem, że gwałciłem kobietę bez nóg
była taka piękna i zimna jak lód
jej oczy głęboko wpatrzone we mgłe
tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce
-- Book of the Dead
Sami10- (wiem, nie znam Cię, ale w Internecie przyjęło się zwracać do wszystkich per 'Ty') nie powinnaś zakładać takich tematów. Nie chodzi o to, że to jest złe. Lecz o to, iż samo staranie się, by bycie lubianym jest bezsensowne. Zresztą, to jest również nieco irytujące - nie sądzisz, że przez samo umieszczenie tej ankiety otrzymałaś tyle negatywnych głosów? Jak dla mnie, powinnaś zaprzestać rozmyślać nad takimi tematami i nie przejmować się rankingami. Bądź normalna i bądź sobą. Może wtedy ludzie Cię bardziej polubią? Ja nie głosuję wcale. Wstrzymuję się z oceną... 1. Nie znam Cię. 2. To bez sensu....
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
Przyznaję... Trochę głupi temat...Ale sami10 jest bardzo znaną osobą (przez te wszystkie afery)... Wiesz lepiej sobie sprawdź na rankingu moderatorów jak cię odbierają inni w tej roli