Wysłany: Pon 08 Lis, 2004 14:48 Wierzyć czy nie wierzyć?
* Niemożliwe jest polizanie własnego łokcia.
* Ponad 75% osób, które to czytają będą próbowały polizać swój łokieć.
* Gdy mocno kichasz, możesz złamać sobie żebra.
* Budowa ciała świni uniemożliwia jej spojrzenie w niebo.
* 50% ludności na świecie nigdy nie otrzymała ani nie wykonała telefonu.
* Kocie siki fosforyzują w ciemności.
* Zapalniczkę wynaleziono wcześniej niż zapałki.
* Kwakanie kaczki nie powoduje echa i nikt nie wie dlaczego.
* Szczury i konie nie mogą wymiotować.
* Statystycznie człowiek w swoim życiu, w czasie snu zjada około 70 insektów i 10 pająków.
* Tak same jak odciski palców, odcisk języka jest niepowtarzalny.
* Gdybyś krzyczał nieprzerwanie 8 lat, 7 miesięcy i 6 dni, wyprodukowałbyś energię potrzebną do zaparzenia filiżanki kawy.
* Gdy uderzasz głową w mur, spalasz 150 kalorii.
* Motyle liżą swoje stópki.
* Słonie są jedynymi zwierzętami, które nie potrafią skakać.
* Oko strusia jest większe niż jego mózg.
* Rozgwiazdy nie posiadają mózgu.
* Niedźwiedzie polarne są mańkutami.
* Ludzie i delfiny to jedyne stworzenia, które odczuwają przyjemność z powodu seksu.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
* Statystycznie człowiek w swoim życiu, w czasie snu zjada około 70 insektów i 10 pająków.
To jest czysta prawda czy zmyslone? Bo jak sobie wyobraże że taki czarny szybki pająk włazi mi do ust..to mnie az...://
Tak to prawda. Co nie znaczy, że każdy je zjada przez sen. Statystyczny, czyli moze byc że ktoś nei zje żadnego a ktoś zje 20 pająków No ale niekoniecznie takich dużych.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
To jest czysta prawda czy zmyslone? Bo jak sobie wyobraże że taki czarny szybki pająk włazi mi do ust..to mnie az...://
Tak to prawda. Co nie znaczy, że każdy je zjada przez sen. Statystyczny, czyli moze byc że ktoś nei zje żadnego a ktoś zje 20 pająków No ale niekoniecznie takich dużych.
O blee..:// Musze spać z zamknietymi ustami ;p A to że 50% ludzi nigdy nie otrzymała i nie zadzwnonila do nikogo ?
A to że 50% ludzi nigdy nie otrzymała i nie zadzwnonila do nikogo ?
To również wydaje mi się prawdopodobne. Patrzac jak wiele ludzi żyje np. w Afryce czy w Chinach i mając na względzie warunki jakie tam panują (ogólna bieda, zacofanie techniczne) można by wnioskować o prawdziwości tej informacji.
A to że 50% ludzi nigdy nie otrzymała i nie zadzwnonila do nikogo ?
To również wydaje mi się prawdopodobne. Patrzac jak wiele ludzi żyje np. w Afryce czy w Chinach i mając na względzie warunki jakie tam panują (ogólna bieda, zacofanie techniczne) można by wnioskować o prawdziwości tej informacji.
Hm..racja
Cytat:
* Słonie są jedynymi zwierzętami, które nie potrafią skakać.