TEDE mieszka w warszawie na osiedlu służew nad dolinką , ma na imię Jacek chodził do szkoły Podstawowej nr. 107 w kawałku snd pozdrawia tę szkołe . Ja osobiście go nieznam ale wiem że mieszka na moim osiedlu chodze do tej szkoły co on chodził .I jest sasiadem mojego kumpla
Pozdrufka dla niego . Co sadzisz o TEDE i jego piosenkach??
Totalna lipa. Moze i podoba sie to 13 latkom, ale mnie napewno nie.
Cala jego tworczosc jest plytka (jak prawie caly polski HH)
Co innego stary kaliber44
_________________ Lubie zasysac
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Sie, 2003 16:21
Lubie HH, ale nie przepadam za Tede, szczerze mówiąc jest dla mnie taką komercyjną laleczką, którą lubi bawić się wytwórnia muzyczna. Słyszał ktoś jego nowy teledysk "Wielkie Yo?" Kompletne dno...
Gość
Wysłany: Sro 20 Sie, 2003 19:00
a byles kiedys na jego koncercie? super zabawa
GiBoN® Gość
Wysłany: Wto 04 Maj, 2004 01:20
Yo malenstwa bo chyba sami nieobczajkowcy tu siedza buehehehehheeheh TEDE JEST NAJLEPSZY obczaicie sobie jego 2 ostatnie albumy - WyPaSiK Pozdro d=o]
Tede to najgorszy "raper" kto mysli ze to jest spoko to z bogiem te plytkie teksy " yo o wielkie yoł : co to wogule jest ?? totalne dziadostwo i zenada jak ktos chcialby sobie posluchach dobrego polskiego hh to polecam jakas plytke molesty albo wwo , zip sklad a nie tede wogule to ja tego dziada do hh nie zaliczam
Cytat:
TEDE mieszka w warszawie na osiedlu służew nad dolinką , ma na imię Jacek chodził do szkoły Podstawowej nr. 107 w kawałku snd pozdrawia tę szkołe . Ja osobiście go nieznam ale wiem że mieszka na moim osiedlu chodze do tej szkoły co on chodził .I jest sasiadem mojego kumpla
Pozdrufka dla niego . Co sadzisz o TEDE i jego piosenkach??
co mnie to obchodiz ? ze mieszka kolo cibie i fajnie nie ze chodzisz do budy do ktorej on chodzil wogule to temat jest o tede czy hip-hopie ?? bo ankieta na temat czy sluchasz hip-hopu na niewiele wspolnego z panem tede amen