| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Moja świnka.
Autor Wiadomość
padma_p Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 22:36   Moja świnka. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam świnkę morską. Jest świnką albinotyczną, ma białe futro i czerwone oczka Twisted Evil .
Ja prawdę mówiąc sobie takiej nie wybrałam. Wybrałam inną, zauważyłam, że robił kupki sraczkowate, chciałam sprawdzić na internecie, ale internet nie działał. Rano świnka zdechłą Sad . No i tata przywiózł mi tą. na pozątku trochę się mi nie podobała(te oczy), zresztą koledzy i koleżanki z klasy też tak mówili., że jest brzydka. No i dzisiaj było mi bardzo smutno. Kucnęlam wzięlam świnkę i położyłam ją na stołek. Położyłam jej łapki na moich kolana i przytuliłam ją. Najpierw tak popatrzyła dziwnie, jakby nigdy, nawet matka ją tak nie przytuliła. A potem przytuliła, się, poczułam coś mokrego na moim kolanie, a to świnki łezka..........

Numer Gadu-Gadu
2190835
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 09:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lol;p Świnka się wzruszyła Very Happy
Coś mi się zdaje ze to nie były łzy;p Moja mysz sika jak się boi..biggrin Może z Twoją świnką jest tak samo?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
gabrielen-znlg.
Gość
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 09:37   

Nawet, gdyby to byla lezka swinki, to bys jej niezauwazyla (bylaby ona milimetrowego rozmiaru). Mozliwe, ze to cos innego. Moze (tak jak zauwazyla Malvina) sie siusiala, albo poprostu wczesniej miala mokra lapke, pyszczek (lyb cos innego).

Ja do albinosow nic nie mam, tylko boje sie tych czerwonych oczu, brrr :P
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 13:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakie wzruszające opowiadanie Wink Razz
Świnki morskie raczej nie płaczą, a już napewno nie ze wzruszenia... Nie są tak inteligentne żeby odczuwać wzruszenie, czy inne emocje Smile.
Tak jak powiedziała poprzedniczka, albo się posiusiała, albo miała łapki mogre np. od wcześniejszego picia w miseczce. Mój chomik też tak robił (wkładał łapki do picia, znaczy tak się opierał o tą rurkę i woda mu na nie leciała), a potem na spodniach takie miniaturowe łapki zostawały Smile
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 17:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja kiedyś miałam świnkę morską, ale ona nie płakała, była dzielna Wink Ale po trezch latach swego życia zdechła Crying or Very sad

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 17:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam superowego świniaka Skubiego, co on wyrabiał jak był mniejszy to ho ho Twisted Evil
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 18:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hah, chyba wszystkie zwierzątka jak są małe to broją Wink
Mój psiak jak był mniejszy wszystko jadł (i je do teraz =[), a chomiczek... uch... właził pod tapczan biggrin .
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skubis latał po klatce, skakał skręcał "ciało" wyginał się, aż trociny wylatywały i musieliśmy okleić taką folia klatkę, och te świnioki
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu