| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Layouts...
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 22 Paź, 2004 20:13   Layouts...

Heeeeeej !! biggrin
Mam do Was... pytanie. Otóż zajmuję się graf. i szablonami już jakiś czas i chcę otworzyć z przyjaciółką stronę z szablonami. Jednak nie wiem czy mam do tego pewnego rodzaju "talent". Więc prosiłabym Was o radę... Oto ''kilka" moich prac:

- szablon na myloga - klik!
- drugi szablon na myloga - klik!
- szablon (tylko przez reklamy z boku tło nie jest dopasowane do obrazka, jednak normalnie wszystko jest dobrze) - klik!
- strona z dollsami - klik!
- szablon na potencjalną stronę z szablonami (może się długaśnie ładować ponieważ jest na interii) - klik! - musicie kliknąć "wejście" lub na nieistniejący obrazek aby zobaczyć

Więc... Zdaję się na Wasz gust Wink Z góry dziękuję Mr. Green
Przejdź na dół
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 22 Paź, 2004 23:26   

Jak dla mnie laye są git, chociaż nie w moim stylu, ale patrzyłam na wykonanie. Smile Ciekawy jest ten biały
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 17:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie to też sądzę, że są świetne... Nie masz się czym martwić, bo talent masz napewno Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 19:03   

Hm... dzięki.
A teraz inne zasadnicze (Razz) pytanie: jakie szablony zrobić??? Tzn. z czym, postacie etc... Wink
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 16:30   

Teraz tak pomyślałam, ze zrobiłabyś na pewno śliczny szablon z motylami, lub kwiatami. To moja wizja. Spróbuj Smile
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 18:19   

Phi,Gabrielen,o co ty sie martwisz?Twoje szablony wymiękają przy moich. www.dodatki.gabry.glt.pl zobacz sama...Są straszne!
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 14:43   

Elfka - spróbóję, bo akurat dzisiaj nie mam co robić Wink
Gabra - co ty od nich chcesz?! Niby nie są idalne, ale właściwie mi się podobają Wink A jak będziesz "trenować" to ZABIJACIELA pokonasz Wink
Powrót do góry
adam(o)_1991 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 09:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

są super Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3340189
Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 17:29   

Są super! biggrin A najlepszy to ten http://s-m-h.mylog.pl/
Brawo!

Gabra, pomyśl trochę zanim coś napiszesz.
Mi się 100x bardziej podbają szablony Gabrielen. Razz
Powrót do góry
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 23:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No bo Gaba (będę do Ciebie w skrócie pisać, [ah te przyzwyczajenie Wink ] Razz ) ma talent! Very Happy Tylko nie ładnie że mi nie pokazałaś większości Confused Sad ale wybaczam:D

a właśnie- są SUPER :]

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 17:48   

klacz napisał/a:
No bo Gaba (będę do Ciebie w skrócie pisać, [ah te przyzwyczajenie Wink ] Razz ) ma talent! Very Happy Tylko nie ładnie że mi nie pokazałaś większości Confused Sad ale wybaczam:D

a właśnie- są SUPER :]

Teraz już będziesz na bierząco! :* Laughing
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 22:16   

Sorry, że bawię się w archeologa (^.^) i odkopuję tematy z zeszłego roku Wink, ale...
Otworzyłam stronę z moimi szablonami. Wink www.szablony.boo.pl (reklama? a jak biggrin)
Dziękuję za Wasze rady dotyczące moich szablonów, dziękuję. :*
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 22:30   

MAsz śliczne szbalony Mr. Green
i mam taką prośbe... gdybyś mogła ją spełnic.
Założyłam dzisiaj na mylog.pl pamietnik Hermiony. Chciałabym jakis szablonik z nia lub z HArrym, Ronem i nią. Szukałam dzisiaj 2 godziny i nic odpowiedniego nie znalazłam... oczywiscie znalazłabym jakis obrazek jesli juz... no więc jesli mozesz na pisza tu albo na PW.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Sty, 2005 11:25   

Postaram się. Smile Tylko musisz mi dostarczyć obrazek (najlepiej duży) i skontakuj się ze mną (powiesz mi jaki ma być układ itd. ) Wink

Pozdrawiam. biggrin
Powrót do góry
BangMan Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 25 Sty, 2005 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Napatrzałem się na tyle świetnych szablonów (stron), że wybacz, ale dla Ciebie pochwał nie zostało zbyt dużo :]

Masz żyłkę grafika, ale co z tego skoro ograniczasz swoje możliwości ? Twoje szablony są co najwyżej dobre. Masz jeden zasadniczy problem: plagiatujesz sama siebie :] Po prostu znalazłaś jedno dobre rozwiązanie i każdy szablon robisz w tym stylu... Spróbuj czegoś nowego kiedys Wink Proponuję Ci wizytę na forum WEBHELPA. Zarejestruj się i korzystaj z rad, a przede wszystkim rób też szablony na strony, ponieważ to jest dopiero wyzwanie i dopiero w tym uda Ci się nieźle wyszkolić Wink

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu