Ja jestem ateistką i nie chodze ... Jak jest religia to chodzę z kolezanką na świetlice pograc na kompie =] (w koncu fajne gry dali ... i kompa na 98 wymienili ) A jak jest duzo os. na świetlicy albo nam sie nudzi ... to idziemy na miasto :]
ja niestety muszę chodzć (nakaz siły wyzszej -czyt.starszcyh =/) ale juz sie nie mgoe doczekać tej szkoły średniej kiedy powiem im "nie oddam Wam kartki od katechetki, nie bede chodzić na religie" ihihihii ^^
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
ja lubie religie bo mam fajna katechetke, wiec chodze tam glownie z przyjemnosci, a poza tym w tym roku jest bierzmowanie.....wiec wiecie Do tego mam religie w srodku planu i nie chce mi sie tej lekcji siedziec w czytelni czy isc do domu, bo jak dojde to zaraz bym musiala isc na kolejna lekcje. No i rodzice mi kaza chodzic.....
Ja tez chodzę na religię, ale nie katolicką tylko prawosławną
Fajne jest to, ze w moim mieście(szkole) jest wolne na katolickie i prawosławne Boze Narodzenie
Tavion Gość
Wysłany: Nie 03 Paź, 2004 10:20
Ja nie chodzę na religię
Akurat tak się składa, że to pierwsza lekcja we wtorki i piątki - więc idę na 8.55 ^^
Zastanawiam się dlaczego nie lubicie religii? Przecież jest to coś niesamowicie fascynującego. Od dawna czytam Biblię i ten temat mnie fascynuje, może kiedyś pójdę na odpowiednie studia teologiczne.
Weronika Gość
Wysłany: Czw 28 Paź, 2004 18:39
Ja chodzę - bo lubię. Zresztą akuraat siedze z Pawłem, i sobie pogadać można..