O blądynce: Wiecie co blądynka robi na dachu siedzi i dże pape
Teraz o Jasiu Jasiu jest na bardo ważnym apelu po zakończeniu uroczystości dyrektor wstaje i mówi kto uważa się za głupiego niech wstnie Jasiu wstaje dyrektor pyta Jasiu dlaczego uważasz że jesteś głupi a jasiu na to: Ja się wcale za tekiego nie uwazam ale mi głupio że pan sam tak stoi
I o czymś innym Wiecie jaki jest najśmieszniejszi kawał świata Jedzie babcia na roweże i sie ciesz że się kułka kręcą
_________________ Ja jestem ciebie nie ma
Kocham Alberta
_________________ Ja jestem ciebie nie ma
Kocham Alberta
Pozdrowionka dla mojego Albertina!!!
kicia1994
Tavion Gość
Wysłany: Nie 03 Paź, 2004 20:17
Kiciuniu, ja nie jestem najmądrzejsza na świecie. Ale mnie szlag papuciasty trafia jak wazelinujesz. I skończy z tymi kwiatkami.
A ta dziewczynka - coś o smutnym forum bez kwiatków... nic nie będę mówiła. Wyjdę na wulgarną. Moooja cierpliwość do ciebie się skończyła. Lojalnie uprzedzam. Masz , bo ci jeszcze zabraknie.
A myslisz ze moja sie nie skonczyla? ( cierpliwosc )
Ja poprostu nie mam sil by cokolwiek na ten temat mowic ;P
A jesli chodzi ci o to czy Tavion czytala moj post... To ci teraz objasnie o co w nim chodzilo: te kwiatki stawiane zamiast przerwy miedzy wyrazami mialy za zadanie pokazac ci i lekko uswiadomic ze jest ich za duzo w twoich postach.
A to co zacytowalem bylo dla zartu.
Ale jak mawia przyslowie: zyj i daj zyc innym ( niewazne czy czlowiek czy taboret:) )
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Kicia wiem, że nie robisz tego złośliwie. Chcesz żeby posty ładnie wyglądały. Musisz jednak zrozumieć, że takie kwiatki i inne ozdobniki przeszkadzają. Bolą od tego oczy. Jeśli każdy zacznie wstawiać tyle obrazeczków to nie da się czytać, bo po kilku minutach dostanie się oczopląsu a uszami pójdzie dym. Ludzie na forum chcą posty a nie oglądać ikonki. One mają tylko pomóc wyrazić Twoje uczucia. Chcesz pokazać, że jesteś zła? - Wstaw jedną buźkę Każdy będzie wiedział o co chodzi...
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Kicia!! Jak bardzo chcesz wstawiać te kwiatki to wstawiaj np. na początku i na końcy swojej wypowiedzi. Wtedy będzie się o wiele lepiej wyglądało i lepiej się będzie się to czytało