jejku^__^ jaki słodki piesek sweet poprostu! ale kotek jest świetny:D taki .. biały=D uwielbiam koty! ja swojego póxniej wkleje bo narazie nie chce mi sie zdiecia robic
_________________ Dobry serek, dobry... i otwieramy buźke! I ... Aaam! AŁAAA! Al nie gryź!
Ludu=D to mój kotek! to mój kotek ale tak na serio to też mu sie bardziej tak jarają od aparatu (lampy) ale seryjnie tez ma troche taki sweet oczka jak zrobie nowe to wyśle
_________________ Dobry serek, dobry... i otwieramy buźke! I ... Aaam! AŁAAA! Al nie gryź!
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 20 Lip, 2004 20:54
a mi sie imie podoba :] gustawek, świetne =D a ta rasa beagle jest przerąbista po prostu (chyba sobie takowego sprawie) Nena twój kotek to taki mały dywanik podejrzewam =D (oczywiście żart, śliczny jest, tak jak reszta zamieszczonych zwierzątek (jak na razie ))
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 20 Lip, 2004 21:08
Maly? Raczej nie... Jest grubas i ciagle linieje, ale jakos nie wyglada jakby mial jakies lyse miejsce. Ble, gdzie sie polozy tam pozniej milion kocich wlosow i nie widamo jak usunac (odkluzac daje maly efekt).
sierść kocia to aktualnie mój koszmar.. Gustawek (fajnie ze ci sie podoba jego imie panienka_wierzba ) ciągle lnieje... od groma siersi jest! Gdzie nie usiąde... tam sierść fuj... raz go wyczesze szczotką juz jest spokój na jakies dwa dni.. i spowrotem lnieje... KOSZMAR