No tak...jets to bojsbend ale ja ją lubię...bradoz mi się podoba...teledysk tez mają fajniutki...narazie tylko lubię piosenkę dragostera din tei bo innych nie znam ozonu ale moż kiedyś poznam...
cZY KTOŚ LUBI PIOSENKĘ O-ZONE - DRAGOSTEA DIN TEI?? WYPOWIEDZCIE SIĘ!
sorry ale to nie jest ich piosenka tylko haiducii- dragostea din tei. w ich wykonaniu jest ok, ale te pedały z o-zona ( dla przypomnienia ozon to alotropowa odmiana telnu ma wzór o3 ) zrobiły z tego pastiz
Mi pioseneczka nawet się podoba i jest w porżadku.Chłopaki tez są ok.Kiedyś sukałam słó do tej piosenki,bo chciałam coś sprawdzic i zobaczyłam kilka fajnych fotek i mp3.Niestety zapomniałam jaki adres miałą stronka
nie zgadzam sie z toba ale sznuje Twoje zdanie - dla mnie haiduci zrobiła z tego cos głupiego - W wykonani O-ZONe tez nie jest to cos cudnego lecz jest to wykonanie dobre na imprezki. W ostania soba na imprezce wszyscy si do tego świetnie bawili.
Pozdrawiam cieplutko
zauwarzyłem że zawsze pozdrawiasz cieplutko:) wole wersje haiducci bo na teledysku fajna laska śpiewa:) ten koleś też niczego sobie, heheh:)
Gość
Wysłany: Sro 30 Cze, 2004 21:11
no pozdrwaim cieplutko zawsze bo wydaje mis ie ze to miłe...Ale Ciebie pozdrawiam wyjatkowo gorąca.Nio tak, tak włąsnie patryz facet - fajna laska i juz lepsze, no cóż....
;)
przyznaje - O-ZONE to beznadziejny zespól, ale przy Dragostea Din Tei można się nieżle wybawić i to pisoenka dobra na lato. Wiadomo, że za rok nikt o niej oamietac nie bedize.