Osoby mające negatywne zdanie o forum - napiszcie proszę, co Wam się niepodoba (może być anonimowo). Dzięki temu będziemy wiedzieli co zmienić, aby było lepsze.
Dzięki.
ja mam negatywne zdanie - poprostu nic sie nie dowiedzialem na tym forum a jak tylko cos napisze, chocby o statsach albo skorce to zmian nie widze, odpowiedzi nie ma albo sa po dluugim czasie... jak narazie jest jeden glos negatywny...
Do yenk:
Nie powinieneś się dziwić, że narazie jest jeden głos negatywny !!! To forum jest świetne. Większość osób (które znam) ceni je przedewszystkim za to, że jest tu poruszany temat dojrzewanie, miłości, zmartwień, ale nie tylko. Uważam, że to forum jest wyjątkowe, bo ma wiele kategorii, zupełnie różniących się od siebie !!!
Weronika Gość
Wysłany: Nie 27 Kwi, 2003 11:52
Wiesz Yenk nie masz racji tu sie można prawie wszystkiego dowiedzieć
yenk: dzięki. Nie każdego stać na otwarte ujawnienie tego, co mu się nie podoba.
Kilka słów wyjaśnienia - forum jest po to, aby rozwiązywać problemy młodych ludzi. Statystyki czy różowe skórki nie mają wielkiego znaczenia w rozwiązywaniu problemów. Choć nie ja jestem tu szefem , ale mnie np. znacznie bardziej podoba się forum w odcieniach niebieskiego niż różowego. To przecież nie forum dla dziewczynek, lecz dla wszystkich. Czasami dostaję nawet listy od osób o wiele ode mnie starszych. Osoby te piszą e-maile, ponieważ zwykle krępują się pokazać na forum przeznaczonym głównie dla nastolatków.
A odpowiedzi - pamiętaj, że forum jest amatorskie. Nie ma tutaj osoby, która profesjonalnie zajmowałaby się poradami. Zarówno Nemeia jak i ja robimy to w ramach wolnego czasu. Poświęcamy Wam sporo naszej uwagi i czasu, ale nie możemy zagwarantować, że na każdy post odpiszemy szybko - mamy masę innych, też ważnych zajęć. Ponadto czasami celowo nie odpowiadamy na posty - np. w sprawie podrywania innych czy ciuchów na dyskotekę - z Nemeią jesteśmy od Was starsi i w takich sprawach to Wy wzajemnie jesteście dla siebie ekspertami.
Mam nadzieję, że rozwiałem choć część Twoich wątpliwości.
Statystyki czy różowe skórki nie mają wielkiego znaczenia w rozwiązywaniu problemów. Choć nie ja jestem tu szefem , ale mnie np. znacznie bardziej podoba się forum w odcieniach niebieskiego niż różowego. To przecież nie forum dla dziewczynek, lecz dla wszystkich.
mi tez bardziej podoba sie w odcieniach niebieskiego, ale proponowalem poto, aby ulepszyc forum, do koloru strony...
deg napisał/a:
Mam nadzieję, że rozwiałem choć część Twoich wątpliwości.