| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
ile mozna wdlug ciebie dowiedziec sie na tym forum

jak oceniasz forum,czegosie dowiedziales?
nic, wszystko to kompletna bzdura
9%
 9%  [ 1 ]
ja nic, bo wszystko juz wiem!
0%
 0%  [ 0 ]
troszke, bo malo tu informacji
0%
 0%  [ 0 ]
jest tu durzo zeczy, ale sa lepsze stronki
0%
 0%  [ 0 ]
to super forum! dzieki niemu wiem wiele zeczy!
90%
 90%  [ 10 ]
Głosowań: 1
Wszystkich Głosów: 11

Autor Wiadomość
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

PostWysłany: Nie 26 Sty, 2003 08:20   ile mozna wdlug ciebie dowiedziec sie na tym forum Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zajrzyj do ankiety

napisz ktore dzialy sprawily ze wiesz durzo więcej

Numer Gadu-Gadu
7399523
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 22 Kwi, 2003 10:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uważam ze na tym Fotum można się bardzo dużo dowiedzieć. Jest cool Exclamation
Wink

deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Kwi, 2003 14:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Osoby mające negatywne zdanie o forum - napiszcie proszę, co Wam się niepodoba (może być anonimowo). Dzięki temu będziemy wiedzieli co zmienić, aby było lepsze.
Dzięki.

yenk
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 26 Kwi, 2003 15:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam negatywne zdanie - poprostu nic sie nie dowiedzialem na tym forum a jak tylko cos napisze, chocby o statsach albo skorce to zmian nie widze, odpowiedzi nie ma albo sa po dluugim czasie... jak narazie jest jeden glos negatywny...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Kwi, 2003 19:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Do yenk:
Nie powinieneś się dziwić, że narazie jest jeden głos negatywny !!! To forum jest świetne. Większość osób (które znam) ceni je przedewszystkim za to, że jest tu poruszany temat dojrzewanie, miłości, zmartwień, ale nie tylko. Uważam, że to forum jest wyjątkowe, bo ma wiele kategorii, zupełnie różniących się od siebie !!!
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Nie 27 Kwi, 2003 11:52   

Wiesz Yenk nie masz racji tu sie można prawie wszystkiego dowiedzieć
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 28 Kwi, 2003 20:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

yenk: dzięki. Nie każdego stać na otwarte ujawnienie tego, co mu się nie podoba.
Kilka słów wyjaśnienia - forum jest po to, aby rozwiązywać problemy młodych ludzi. Statystyki czy różowe skórki nie mają wielkiego znaczenia w rozwiązywaniu problemów. Choć nie ja jestem tu szefem Wink, ale mnie np. znacznie bardziej podoba się forum w odcieniach niebieskiego niż różowego. To przecież nie forum dla dziewczynek, lecz dla wszystkich. Czasami dostaję nawet listy od osób o wiele ode mnie starszych. Osoby te piszą e-maile, ponieważ zwykle krępują się pokazać na forum przeznaczonym głównie dla nastolatków.
A odpowiedzi - pamiętaj, że forum jest amatorskie. Nie ma tutaj osoby, która profesjonalnie zajmowałaby się poradami. Zarówno Nemeia jak i ja robimy to w ramach wolnego czasu. Poświęcamy Wam sporo naszej uwagi i czasu, ale nie możemy zagwarantować, że na każdy post odpiszemy szybko - mamy masę innych, też ważnych zajęć. Ponadto czasami celowo nie odpowiadamy na posty - np. w sprawie podrywania innych czy ciuchów na dyskotekę - z Nemeią jesteśmy od Was starsi i w takich sprawach to Wy wzajemnie jesteście dla siebie ekspertami.

Mam nadzieję, że rozwiałem choć część Twoich wątpliwości.

yenk
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 29 Kwi, 2003 18:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

deg napisał/a:
Statystyki czy różowe skórki nie mają wielkiego znaczenia w rozwiązywaniu problemów. Choć nie ja jestem tu szefem Wink, ale mnie np. znacznie bardziej podoba się forum w odcieniach niebieskiego niż różowego. To przecież nie forum dla dziewczynek, lecz dla wszystkich.

mi tez bardziej podoba sie w odcieniach niebieskiego, ale proponowalem poto, aby ulepszyc forum, do koloru strony...
deg napisał/a:

Mam nadzieję, że rozwiałem choć część Twoich wątpliwości.

nie tylko czesc, lecz troche wiecej...biggrin
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu