| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Wycieczka
Autor Wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 23 Maj, 2004 14:17   Wycieczka

Czekałam na wycieczkę skzolną z... półtora miesiąca? Jakoś tak. Każda myśl o niej sprawiała mi radość, nie mogłam się jej doczekać. A dzisiaj, dokładnie tydzień prrzed nią, brat powiedział o swoim śnie, w którym pojechaliśmy w góry i umarłam. Dlatego rodzice wezwali mnie na rozmowę na której oświadczyli, że to z pewnością przestoga i że nie pojadę bo się o mnie boją. Wiem, to wydaje się śmieszne. Z boku. Ale nie dla mnie. Zaliczka? Wpłacona, przepadła. I wyobraźcie sobie teraz moje rozczarownie. Zamist tygodnia wspaniałej zabawy z przyjaciółmi w Wiśle, gadania sobie do drugiej, wspólnego słuchania muzyki i obżerania się słodyczami będę teraz uczyć się w szkole. Może nie powinnam tak myśleć, ale jak teraz patrzę na rodziców, zastanawiam się, jak można być takim idiotą? Co to, [cenzura], średniowiecze, żeby w zabobony [cenzura] wierzyć?! I co ja teraz mam [cenzura] zrobić??
Przejdź na dół
Egoista Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 23 Maj, 2004 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zasadniczo jedyne co mozesz zrobic to porozmawiac z nimi na spokojnie i probowac przekonac ich, ze to tylko sen i ze nic Ci sie nie stanie, ewentualnie naklonic ich do rozmowy z wychowawca, ktory powinien przekonac ich, ze nic Ci nie grozi.
Jesli to wszystko na nic sie nie zda to mozesz jedynie pocieszac sie, ze to tylko jedna marna wycieczka o ktorej za rok nikt nie bedzie pamietal Smile.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
@ngel 13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 24 Maj, 2004 14:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pokarz starym jakis sennik internetowy i sprawdz haslo "smierc". ten sen napewno nie znaczy , ze ktos umrze, ale to ze bedzie zyl dlugo i szczesliwie! wg mnie rodzice nie wiedzac o co tak naprawde chodzi moga sie bac ale bez przesady!

Numer Gadu-Gadu
1340718
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 27 Maj, 2004 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja na Twoim miejscu byłabym po prostu wściekła. Taki głupi powód i odwoływać od razu wspaniałą wycieczkę?! Rolling Eyes Spróbuj jeszcze z nimi pogadac. Pzekonuj ich i przekonuj i-tak jak mówiła poprzedniczka-pokaż im ten sennik. Może wtedy Ci uwierzą.

Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 27 Maj, 2004 21:51   :(

Współczuje ci strasznie.Powiedz,że to tylko sen.I niepotrzebnie oni sie o tym dowiedzieli Crying or Very sad !Szkoda mi ciebie.Pogadaj z wychowawca,może zrobi jakies zebranie....? Razz
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Maj, 2004 22:04   

Wściekam się cały czas strasznie. Nie wiem co im odbiło. Może jeszcze [cenzura] niech do wróżki zadzwonią, co?! Nie, wiecie co, oni muszą naprawdę jacyś chorzy być, może ja ich do psychiatry zaprowadzę?
Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 02 Cze, 2004 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli sa chrzescijanami to powiedz im ze wiara w magie i zabobony to grzech. Powinno poskutkowac;P

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Dexia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 16 Cze, 2004 22:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z @ngel13. Poszukaj w internetowym senniku.Nie zawsze snyznaczą to co nam się śni!
Powrót do góry
maniek_k_m Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 11:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zlej brata albo postrasz go że to jego czeka śmierć jeśli nie przekona rodziców że możesz jechać Twisted Evil
Powrót do góry
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nasze sny moga miec znaczenie symboliczne (to co przedstawione jest w sennikach) lub to czego pragniemy lub czego sie obawiamy. Jesli zyjesz z bratem w dobrych stosunkach, to wytłumacz rodzicom, że się o Ciebie boi i że ten sn był wyrazem lęku.
Teraz to juz na pewno po wycieczce (chwalmy Boga- sa wakacje Wink)( noi jak pojechałaś??) ale to taka drobna rada a przyszłość gdyby braciszkowi cos sie jeszcze przysniło.
POzdrawiam cieplutko
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 13:16   

NIE, NIE POJECHAŁAM Mad
Powrót do góry
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 16:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

szkoda...a jak sie znajomym podobało na wycieczce??????
Pozdrawiam cipeplutko
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 22:52   

Jedna znajoma zachorowała, a druga nie pojechała przeze mnie. Bo nie miała oprócz mnie nikogo znajomego na tej wycieczce.
Bardzo kocham moich rodziców. Są tacy inteligentni.
Powrót do góry
ti_mo_n Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 03 Lip, 2004 02:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Odpowiedz do tematu