co mam robić?? psędo króp to choroba u dzieci od 00 do10 lat moj braciszek będzie miał 6 sierpnia 2 urodziny(2 latka)
i ta choroba się nawróciła mu już 3 raz a na tą choróbkę można umrzeć moja ciocia cudem przeżyła mojej babci brat na to umarł... boję się czy jest jakieś lekarstwo ...no oczywiście że jest ale sterydy które najpierw działają a potem nie zastrzyki też są sterydami teraz dostał też jakiś steryd tylko że nie można go brać nie dłużej niż 3 dni bo rozwala wątrąbę i co teraz pomóżcie bo nie chcę żeby mój brat umarł (nawet mi to przez myśl nie przechodzi)bo go baardzo kocham jest łobuzem ale i też pociechą...!!!!!
_________________ <Świat jest przepiękny,lecz smutny jeżeli każdy będzie o siebie dbał i się kochał wtedy zapanuje pokój>moje gg 1639597 e-mail alena579@buziaczek.pl
korbka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Maj, 2004 17:47
Słuchaj Ty się lepiej nie zajmuj ratowaniem brata. Twoi rodzice na pewno wiedzą co robić. Lekarze też są od tego. Pytasz się nas czy są jakieś lekarstwa, a przecież nikt z nas medycyny nie studiował... Trzeba iść z bratem do lekarza, a on powie co trzeba robić. Współczuję, ze masz życie Twojego brata jest zagrożone... Ja też się bym o niego bałą ale lepiej zostaw sprawę jego leczenia dorosłym.