| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Psędo króp(choroba)
Autor Wiadomość
olKa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 21 Maj, 2004 12:46   Psędo króp(choroba) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co mam robić?? psędo króp to choroba u dzieci od 00 do10 lat moj braciszek będzie miał 6 sierpnia 2 urodziny(2 latka)
i ta choroba się nawróciła mu już 3 raz a na tą choróbkę można umrzeć moja ciocia cudem przeżyła mojej babci brat na to umarł... boję się czy jest jakieś lekarstwo ...no oczywiście że jest ale sterydy które najpierw działają a potem nie zastrzyki też są sterydami teraz dostał też jakiś steryd tylko że nie można go brać nie dłużej niż 3 dni bo rozwala wątrąbę i co teraz pomóżcie Crying or Very sad bo nie chcę żeby mój brat umarł (nawet mi to przez myśl nie przechodzi)bo go baardzo kocham jest łobuzem ale i też pociechą...!!!!!

Numer Gadu-Gadu
1639597
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 21 Maj, 2004 17:47   

Słuchaj Ty się lepiej nie zajmuj ratowaniem brata. Twoi rodzice na pewno wiedzą co robić. Lekarze też są od tego. Pytasz się nas czy są jakieś lekarstwa, a przecież nikt z nas medycyny nie studiował... Trzeba iść z bratem do lekarza, a on powie co trzeba robić. Współczuję, ze masz życie Twojego brata jest zagrożone... Ja też się bym o niego bałą ale lepiej zostaw sprawę jego leczenia dorosłym.
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 23 Maj, 2004 00:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dowiedz się, jak się ta choroba naprawdę nazywa, a ja zapytam moją siostrę - specjalistę chorób dzieci co to za paskudztwo.

Odpowiedz do tematu