Wysłany: Pon 20 Sty, 2003 19:36 prosze o pomoc w tworzeniu bloga....
mam wielka prosbe do osob ktore znaja sie na tworzeniu blogow mam problem z....wstawieniem tła i muzyki i nie wiem kto mi mogl by pomoc jezeli jest ktos to bardzo prosze o kontkat pod mailem: claudi4@wp.pl z gory dziekuje pozdrawiam
magda Gość
Wysłany: Pią 14 Mar, 2003 13:36 pomoc
czesc!!ja sama mam problem ze wstawieniem tla ale mogem ci pomoc z muza!!kontak: gg:2197724 ,email: sweet_madzia@tlen.pl czekam:)
olszu Gość
Wysłany: Czw 10 Kwi, 2003 20:08
ja moge wa pomuc piszcie na gadu gadu (jesli macie)4921929 alnbo na maila olszu@op.pl chociaz wole na gg
kimk Gość
Wysłany: Sro 23 Kwi, 2003 18:26
Ja moka wam pomoc w robieniu bloga jesli chcecie to zgloscie sie na gg pod numer:1541864
Wszystkie te rzeczy wzięłam ze strony www.madzia.olp.pl , ponieważ jest to stronka z (według mnie) najlepszymi pomocami do stron i blogów dla dzieci.
Jeżeli wam to nie odpowiada, możecie szukać w wyszukiwarkach, takich jak www.onet.pl czy www.wp.pl , wystarczy wpisać nazwę, np.: tła do blogów, muzyczki na blogi, szablony do blogów, itd... .
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
syśka Gość
Wysłany: Sob 17 Lip, 2004 21:48 blogi
prosze was jeśli wiecie cokolwiek gdzie można chodzi mi na jakiej stronie mozna uwotrzyc własnego darmowego bloga, prosze was bardzo tego potrzebuje i to jest bardzo pile jeśli ktos cokolwiek wie prosze napiszcie czekam