Wysłany: Nie 11 Kwi, 2004 23:26 chlip chlip Pozegnanie
Dzisiejszej nocy dzieki moderatorowi mroweczka dostane z Papiezem BANA.Zanim nie bede mial opcji nic napisac chcialbym sie z wami pozegnac drodzy forumowicze i powiedziec wam ze przez te pare dni byliscie nam bardzo bliscy a szczegolnie papiez mial sporo oddancyh fanek!!Prosimy was zatem o wstawiennictwo do moderatorow aby nas nie usuneli z tego forum bo bedziemy grzeczni
Gość
Wysłany: Nie 11 Kwi, 2004 23:28
tego byc moze ostatniego posyta napisalem ja malik
Super.
Nikt nie mówił o tym,że dostaniecie bana. Tymbardziej nie ty Malik. Ty przynajmniej nie powiedziałeś,że jestem h*****. Ale jeśli chodzi o Papieża, to on powinien przeprosić bo obraził przy tym wszystkich forumowiczów. Choć i tak nie wierzę,że Papiez się poprawi. Napsiał mi,ze jest tutaj tylko i wyłacznie dlatego, by zabić nudę świąteczną, ze to forum jest do d*** a forumowicze to h***.
Super.
Nikt nie mówił o tym,że dostaniecie bana. Tymbardziej nie ty Malik. Ty przynajmniej nie powiedziałeś,że jestem h*****. Ale jeśli chodzi o Papieża, to on powinien przeprosić bo obraził przy tym wszystkich forumowiczów. Choć i tak nie wierzę,że Papiez się poprawi. Napsiał mi,ze jest tutaj tylko i wyłacznie dlatego, by zabić nudę świąteczną, ze to forum jest do d*** a forumowicze to h***.
PRZEPRASZAM
SORY ZE TAK KROTKO ALE BALUJE Z LEKKA I WPADLEM TYLKO PO HAJS NA CHATE
_________________ "I po dwakroć wielbłądy te zauważyli,|nim trzecia pańska godzina wybiła.
A wówczas Midianici naprzód ruszyli do Ram Gilead
w Kadesh Bilgemeth
wzdłuż Shor Ethra Regalion
do domu Gasha-Bila-Bethuela-Bazdy."
Papież, popraw się bo przecież robisz z siebie takiego pajaca
Nie wstyd Ci
A wogóle na Twoim miejscu albo bym się zarejestrowała ponownie i poprawiła się
Albo bym wogóle tu nie przyszła
Nie przejmuj się mroweczka
Ej papiez ! Ty jestes jakis nie TEGES . Po co Ci obrazac innych ludzi skoro i tak moze Ty nie jestes idealem ? Nie musisz od razu obrazac calego forum ! Radze Ci napisac wielki post ! A w nim kare 1000 razy napisac slowo PRZEPRASZAM WsZYsTKICH INTERNAUTOW . I mrowa glowa do gory nie jestes sama !
_________________ Szkola jest jak WC -
trzeba do niej chodzic