| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
cZY KOTKI MAJA ........ ?? ???
Autor Wiadomość
miau_13

PostWysłany: Sro 25 Lut, 2004 16:19   cZY KOTKI MAJA ........ ?? ??? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

CZY WSZYSTKIE KOTKI MAJĄ CIECZKE I CZY W OGÓLE MAJA ??? I CZY ONA TEZ JEST CO MIASIAC ?? ?? ?? ?? Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question CO WTEDY POWINNYSMY ROBIC ?? Question

Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 26 Lut, 2004 11:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Szczerze mówiąc nie wiem jak to jest u kotów bo nie miałam nigdy kota, ale psy mają cieczkę raz na pół roku (gdyby miały tez co miesiąc to byłoby to uciązliwe) i nic wtedy nie trzeba robić, poprostu uwazac zeby nie zabrudziła np. pościeli na łózku lub czegos innego, no i oczywiscie zeby nie miała kontaktu z samcami zeby nie zaszła w ciąże (chyba ze właśnie chce sie miec młode szczeniaki/kotki). Ale wydaje mi sie ze u kotów to jest tak samo jak u psów. Jeśli sie mysle to sorry Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2049084
Odpowiedz do tematu