| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
BULIMIA
Autor Wiadomość
SONIa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 14 Lip, 2003 23:14   BULIMIA Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy znacie kogos kto ma ta choroba... POMOZCIE... nie wiem co robic... dpwiedzialam sie ze moja kuzynka "wymiotuje to co zje" ma 19 latok. 164 i wazy 49 kg. i ciagle chudnie... wygadala mi sie nie nie pozwala nic nikomu mowic, wydaje mi sie ze nikt o tym nie wiem tylko my 2! nie wiem co mam robic niechce stracic jej zaufania, ale boje sie o nia ona twierdzi ze nic jej sie nie moze stac

Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 15 Lip, 2003 16:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj, a może jej się stać bardzo dużo ! Może stracić miesiączkę, wyglądać jak kościotrup, a nawet umrzeć Exclamation
Według mnie szybko powinnaś powiedzieć to rodzicom ! Już oni zawiadomią rodziców twojej kuzynki !
Chociaż z drugiej strony, myślę, że najbliższa rodzina tej twojej kuzynki wie, że ma ona bulimię. Nobo jak można czegoś takiego nie zauważyć będąc np. matką takiej osoby. Confused Częste wymioty i tak niska waga to przecież główne objawy bulimii !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 18:07   waga Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sądze że powinieneś natychmiast powiedzieć to jej rodzicom. W końcu robisz to dla jej dobra. Wymioty to jeden z objawow. Ona będzie chudnąc coraz bardziej. Będzie wyglądała jak kościotrup a mimo to będzie uważala że jest gruba i dalej będzie chudnąć...może nawet umrzeć!!!
Powinna iśc jak najszybciej do lekarza ale pierw musi się ktoś o tym dowiedzieć!!

Numer Gadu-Gadu
730730
SONIa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 29 Lip, 2003 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie powiedzialam o tym nikomu i teraz tego zaluje bo i tak sie wydalo i tak! sama musiala sie przyznac mamie! byla na imprezie i troche wypila "na glodnego"! jeszcze troche byla na sloncu i zemdlala! musieli jej podlaczyc kroplowke itp. DZIEWCZYNY NIE ROBCIE TEGO!!!

Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 11:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bulimia to taka choroba gdzie sie dostaja atak jedzenia...bardzo duzo sie zjada smak nie ma znaczenia,a potem sie to wszystko wymiotuje.Jezeli twoja kuzynka to ma powinna szybko zglosic sie do lekarza!To bardzo okropna choroba Exclamation Exclamation

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 03 Paź, 2003 20:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ktoś tu napisał,ze mama tej dziewczyny na pewno juz wie ,ze ona ma bulimie.
A W C A L E N I E M U S I W I E D Z I E Ć ! ! !
Czytałam kiedys w jakims pismie dla bab (chyba w dziewczynie) że jedna dziewczyna to miała bulimie i wiedzie jak ukrywała przed rodzicami? KIEDY SZŁA DO UBIKACJI WYMIOTOWAĆ WŁANCZAŁA NA CAŁY REGULATOR RADIO! I nic nie słyszeli! To dopiero musiało byc okropne...

Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 03 Paź, 2003 21:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jezu to straszne tak kłamac wsyztskich, łącznie z samym sobą byle by pozbyć sie kilku głupich kilogramów Sad
Powrót do góry
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 03 Paź, 2003 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
Ktoś tu napisał,ze mama tej dziewczyny na pewno juz wie ,ze ona ma bulimie.
A W C A L E N I E M U S I W I E D Z I E Ć ! ! !
Czytałam kiedys w jakims pismie dla bab (chyba w dziewczynie) że jedna dziewczyna to miała bulimie i wiedzie jak ukrywała przed rodzicami? KIEDY SZŁA DO UBIKACJI WYMIOTOWAĆ WŁANCZAŁA NA CAŁY REGULATOR RADIO! I nic nie słyszeli! To dopiero musiało byc okropne...

hej! ja to znam! Pamietam czytalam to...talko tez zapomnialam gdzie Confused

Odpowiedz do tematu