Wysłany: Wto 27 Sty, 2004 21:01 POMOCY! WIELKA PROSBA DO ADMINISTRATORA! POMOZCIE MI! Keśka
WITAM! TU KESKA!!! Mam wieeelki problem... Od dawna, bardzo dawna nie wchodziłam już na forum... Około 3,4 miesiące... Chcialam wejść i zapomniałam hasła. Poprosiłam o wysłanie go na nowo. Dostałam maila, ale z wieeeelkiej głupoty kliknęłam na aktywację hasła i nie zobaczyłam, jakie ono teraz jest... I usunęłam tego maila... Jestem na SIEBIE straaaasznie zła... Prosiłam jeszcze raz o wysłanie nowego hasła i mi nie wysłali... I CO JA MAM TERAZ ZROBIC?! POMOCY!!!!! Jestem zrozpaczona... Proszę o odpowiedź na maila!!! russell_pies@wp.pl
Napisz na PW lub emaila do administratora czyli TOJI i po sprawie. Toja przyśle ci nowe haslo albo odzyska stare. Następnym razem jak jesteś taka zapominalska zapisuj sobie gdzieś wszystkie hasła...np. w jednym jakimś notatniku?? ja tak robie bo tyle ich jest ze dawno bym wszystkie pozapominała
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."