| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
www.mkhomepage.prv.pl
Autor Wiadomość
LinMan
Gość
PostWysłany: Nie 28 Gru, 2003 19:36   www.mkhomepage.prv.pl

Zapraszam wszystkich na moją stronę: www.mkhomepage.prv.pl.
Dzisiaj dokonałem modernizacji, więc chciałbym zobaczyć jak oceniają ją inni...
Przejdź na dół
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 29 Gru, 2003 10:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

WEdług mnei stronka jest fajna...ale jest na niej troszke za mało rzeczy...może coś byś dołożył?Nie wiem to twoja stronnica...ale ogólem jest ok...na tej sondzie co amsz na stronke dałam na 5...uważam że stronka jest na 5...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Gru, 2003 13:09   stronka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Według mnie na steonce może i mało rzeczy ale bardzo mi się podoba...każdy szczegół jest dopracowany i super szablon. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na moją stronke która jest znacznie gorsza ale możesz wpaść: http://www.anza5.prv.pl

Numer Gadu-Gadu
730730
LinMan
Gość
PostWysłany: Pon 29 Gru, 2003 20:35   Re: stronka

Gościówa napisał/a:
Według mnie na steonce może i mało rzeczy ale bardzo mi się podoba...każdy szczegół jest dopracowany i super szablon. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na moją stronke która jest znacznie gorsza ale możesz wpaść: http://www.anza5.prv.pl

Dzięki za tak miłą opinię :-)
Napisałaś, że moja strona ma "super szablon".
Grafikę do strony robiłem sam, więc nie korzystałem z gotowego szablonu (nigdy nie korzystam) :-)
Twoja strona nie jest zła :-) Możesz na niej umieścić mój program - Terminarz Ucznia 3.0 ? (odpowiedz na mój e-mail (jest na mojej stronie))
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 30 Gru, 2003 15:28   Re: stronka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

LinMan napisał/a:

Dzięki za tak miłą opinię :-)
Napisałaś, że moja strona ma "super szablon".
Grafikę do strony robiłem sam, więc nie korzystałem z gotowego szablonu (nigdy nie korzystam) :-)
Twoja strona nie jest zła :-) Możesz na niej umieścić mój program - Terminarz Ucznia 3.0 ? (odpowiedz na mój e-mail (jest na mojej stronie))

Z tym szablonem to wiem...poprostu tak to nazwałam bo nie wiedziałam jak...przecież wiadomomo że szablon można zrobic samemu...nie napisałam że wziąłes gotowy...ja równiez nie korzystam z gotowych szablonów. Twój program umieszcze w dziale Przydatne Programy. Napisze Ci jeszce o tym na email tak jak prosiłes. Ten Terminarz ucznia jest bardzo fajny i rzeczywiście przydatny tylko szkoda że w tym miejscu gdzie są przedmioty zrobiłeś tak mało miejsc - chyba 8...a ja mam przedmiotów 15 Neutral Pozdrawiam! Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 10:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No wlasnie... ale w progsach juz terminarz jest :-) hyba ze jakas nowsza wersja Laughing

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Odpowiedz do tematu