WEdług mnei stronka jest fajna...ale jest na niej troszke za mało rzeczy...może coś byś dołożył?Nie wiem to twoja stronnica...ale ogólem jest ok...na tej sondzie co amsz na stronke dałam na 5...uważam że stronka jest na 5...
Według mnie na steonce może i mało rzeczy ale bardzo mi się podoba...każdy szczegół jest dopracowany i super szablon. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na moją stronke która jest znacznie gorsza ale możesz wpaść: http://www.anza5.prv.pl
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
LinMan Gość
Wysłany: Pon 29 Gru, 2003 20:35 Re: stronka
Gościówa napisał/a:
Według mnie na steonce może i mało rzeczy ale bardzo mi się podoba...każdy szczegół jest dopracowany i super szablon. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na moją stronke która jest znacznie gorsza ale możesz wpaść: http://www.anza5.prv.pl
Dzięki za tak miłą opinię :-)
Napisałaś, że moja strona ma "super szablon".
Grafikę do strony robiłem sam, więc nie korzystałem z gotowego szablonu (nigdy nie korzystam) :-)
Twoja strona nie jest zła :-) Możesz na niej umieścić mój program - Terminarz Ucznia 3.0 ? (odpowiedz na mój e-mail (jest na mojej stronie))
Dzięki za tak miłą opinię :-)
Napisałaś, że moja strona ma "super szablon".
Grafikę do strony robiłem sam, więc nie korzystałem z gotowego szablonu (nigdy nie korzystam) :-)
Twoja strona nie jest zła :-) Możesz na niej umieścić mój program - Terminarz Ucznia 3.0 ? (odpowiedz na mój e-mail (jest na mojej stronie))
Z tym szablonem to wiem...poprostu tak to nazwałam bo nie wiedziałam jak...przecież wiadomomo że szablon można zrobic samemu...nie napisałam że wziąłes gotowy...ja równiez nie korzystam z gotowych szablonów. Twój program umieszcze w dziale Przydatne Programy. Napisze Ci jeszce o tym na email tak jak prosiłes. Ten Terminarz ucznia jest bardzo fajny i rzeczywiście przydatny tylko szkoda że w tym miejscu gdzie są przedmioty zrobiłeś tak mało miejsc - chyba 8...a ja mam przedmiotów 15 Pozdrawiam!
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."