| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
ToJa NIE ZAMYKAJ NAM FORUM!!!

Czy chcesz, żeby ToJa zamknęła nam forum?
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
80%
 80%  [ 12 ]
A niech sobie zamyka
20%
 20%  [ 3 ]
Głosowań: 1
Wszystkich Głosów: 15

Autor Wiadomość
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 08 Gru, 2003 22:27   ToJa NIE ZAMYKAJ NAM FORUM!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ToJa: My, forumowicze, bardzo Cię prosimy, błagamy oraz stanowczo domagamy się, abyś nam nie zamykała forum.
Nie chcę Ci grozić, ale jak zamkniejsz, to cała męska część forumowiczów corocznie na śniegu będzie wysikiwała Twoje imię, a żeńska część pewnie też coś okropnego wymyśli Razz Smile.

Marcinek-Koral
Gość
PostWysłany: Pon 08 Gru, 2003 22:31   

Ja również podpisuje się pod tą petycją biggrin Co prawda już nie korzystam z forum, ale pamiętam jakie cudowne chwile tu przeżyłem i jak ważne jest ono dla wielu osób, więc błagam Cię Agniesiu kochana nie zamykaj forum :* !
Powrót do góry
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 09 Gru, 2003 08:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nio! nie zamykaj błagamy!
wiesz...forum pomogło wielu dzieciakom i wogule! dzieki temu forum iwiele osob moze sie dowiedziec bardzo istotnych wiadomości!

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Gru, 2003 08:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja też dołączam sie do petycji nie zamykaj foruum, niektórzy je po prostu kochają tak jak ja, tu poznali swych pierwszych prawdziwych przyjaciół podzieliło się z innymi swymi doświadczeniami, pomogli i zyskali pomocy, najlepsze forum ajkei do tej pory znałam, ja je kocham, prosze zostaw nam je Crying or Very sad ......

Numer Gadu-Gadu
2891618
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 09 Gru, 2003 12:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie zamykaj Crying or Very sad bedzie mi brak nabijania postow( Twisted Evil ) i bedzie mi sie nudzic w internecie.....te forom bylo takim morderca czasau biggrin

NIE ZAMYKAC !!!! NIE POZWALAM Very Happy

Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 09 Gru, 2003 12:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja również uważam , że nie powinnaś zamykać forum...nie możesz(chociasz możesz)...wiele osób jest bardzo związane z forum...ja też je bardzo lubię i chce ciągle dawać na nim nowe posty...czytać nowe problemy innych forumowiczów...nie zamykaj...wielu osobom w ten sposob zrpbisz przykrość...bo nie ma takiego drógiego forum...takich forumowiczów...chęci pomocy...nie będe dalej wymieniać bo chyba każdy wie o co mi chodzi...ale wiem napewno jedno...nie możesz nam tego zrobić...NIE MOŻESZ...my nei chcemy Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Gru, 2003 13:59   forum Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Toja jak już Ci mówiłam nie chcemy abys zamknęła forum!!! Wiem, że nad swoją stroną pracowałaś bardzo długo i cięzko a forum bardzo ją zwalnia...ale tak jak mówiiłaś: pousuwaj stare posty i ankiety których już dawno nikt nie czyta, usuń kilka tametów bo jest ich troche za dużo (poeznja, życzenia itp.)...i może będzie szybciej działać?? Rób co chcez tylko nie usuwaj forum!! Nie można się tak odrazu poddawać!!
1. Bardzo wszyscy się przywiazaliśmy do tego forum i forumowiczów.
2. To forum pomaga wielu ososbom w problemach mniej i bardziej poważnych.
3. Pomaganie innym daje radośc i poczucie własnej wartości...a więc każdy CHCE POMAGAĆ
4. NA tym forum można nawiązać ciekawe znajomości.
5. To najlepsze forum ze wszystkich jakie widziałam!!!
6. Tak jak juz ktos wspomniał świetny morderca czasu
Tych powodów możńa wymieniać setki ale te sa podstawowe...po ankiecie chodzażby widać że każdy kocha to forum..0 głosów za zamknięciem...

Numer Gadu-Gadu
730730
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Gru, 2003 18:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też sie przyłanczam normalnie jak zobaczylam napis " Forum chwilowo ble ble ble..." to myślałam ze się porycze bo juz wiedziałam o co chodzi! To jest według mnie najlepsza strona w interecie! Nie mozna tak po prostu zamknąć i koniec!Wiem, ze to obciążenie serwera i takie tam ble ble ble ale jak już Gosciówa mówiła mozna usunąć stare posty, niepotrzebne fora i będzie całkiem całkiem!

Gość
PostWysłany: Wto 09 Gru, 2003 20:34   

NIE USUWAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pierwszy raz dzięki forum ruszyłam dupsko,żeby pomóc komuś!!!!!!!!!!!!!!!!!A gdybyś tak skasowała te wszystkie nowe tematy????Tak,jak proponowała Gościówa?One wcale nie są potrzebne!!!!!!Wszyscy kochamy forum bez tych bajerów,PRAWDA??????????????????????????? Very Happy
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Gru, 2003 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tym gościem byłam ja:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
BigBrad Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 12 Gru, 2003 01:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Choć tu rzadko wpadam, ale wiele rzeczy tutaj się nauczyłem na wiele pytań znalazłem odpowiedź, uzyskałem pomoc w chwili słabości też nie chcę aby to wspaniałe Forum zostało zamknięte.
Jest to najlepsze Forum na jakim kiedykolwiek byłem i jeśli zostanie zamknięte czy zlikwidowane to bedę głośno Crying or Very sad tak głośno ze od Opola do Suwałk będzie słychać Smile

"Ut Salutas, Ita Salutaris"
To znaczy, jak pozdrawiasz tak będziesz pozdrawiana/ny

Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Gru, 2003 21:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No jasne, że NIE !!! Sad
Co to w ogóle za dziwny pomysł aby je zamykać !? Shocked
Powrót do góry
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Gru, 2003 14:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba najwyższy czas coś powiedzieć, bo wygląda na to, że sprawia mi radochę to, że mnie prosicie.
Nie skasowałam Forum na dobre dlatego, że forum to ludzie. To nie tylko strona do poczytania... Zablokowałam, ale jakoś mi nie śpieszyło się do skasowania.
He he a nie mówiłam, że jestem szkodnikiem? Razz Bardzo skutecznie "ulepszyłam" Forum - prawie dobiłam je na śmierć...
W każdym razie Forum nadal żyje i mam nadzieję, że będzie żyć długie lata Smile

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
245765
Odpowiedz do tematu