Wysłany: Czw 24 Cze, 2004 16:55 Jeszcze jedno zachowanie po ndp.!
Od przyszłego roku w szkołach będzie jeszcze jedno zachowanie.Będzie to zachowanie jesze niższe niż nieodpowiednie,bo ktoś kto np.kradnie nie może mieć npd,bo takie zachowanie mają osoby,które np.używają brzydkich słów i źle się zachowują-tak wytłumaczyła nam to wychowawczyni Napiszcie co o tym sądzicie,bo mojm zdaniem to jest dobry pomysł!
Według mnie to bardzo dobry pomysł. Przynajmniej teraz będziemy oceniani bardziej sprawiedliwie...W ogóle powinno coś być pomiędzy dobrym a poprawnym-tak nam tłumaczyła nauczycielka-bo to trochę niesprawiedliwe, ze uczeń rozpoczynając rok szkolny zaczyna od zachowania poprawnego
Myślę, że powinno wrócić zachowanie bardzo dobre. Z tym poniżej niedostatecznego to niezbyt dobry pomysł.
Gość
Wysłany: Pon 28 Cze, 2004 16:43
Zgadzam się z Nena b. dobre było ok.. np. ktos moze nei jest aktywny i ma srednie oceny ale sie super zachwouje i wogóle! i ma dobre a taki który ma złe zachowanie ale sie dosyc dorbze uczy tez ma dobre .. :(
Z tym poniżej niedostatecznego to już rzeczywiście przesada . To co jest to mi już całkowicie wystarcza
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.
Tavion Gość
Wysłany: Nie 12 Wrz, 2004 11:53
Fajermonka! Nie odpowiadaj na tak stare tematy. Dziennie jest ponad 50 nowych postów.